Psychiater Recruitment

Psychiater Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Psychiater

Op zoek naar een ervaren wervingsbureau om uw praktijk te helpen met uw openstaande functies binnen de GGZ? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd tot Psychiater Recruitment. Door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is onze kunde binnen het werven van Psychiaters uiterst relevant. Onze voornaamste doelstelling is er voor zorgen dat er langdurige werkrelaties worden gemaakt zodat alle cliënten hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen we voor elkaar door een op maat gemaakte match te maken tussen de functie, werkgever en de Psychiater die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw organisatie. Ons groeiende GGZ netwerk assisteert ons hierbij zodat we de juiste passende Psychiater vinden en boven alles helpt het ook dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

Psychiater Recruitment met psychologische benadering

Onze geleerde recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding voor het grootste deel de reden voor ons jarenlange succesverhaal. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en werven van Psychiater. Dankzij het onderzoek van het NOA is gevonden dat 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar. Daartegenover staat ruim 72% die wél bereid is om van werkgever te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een Psychiater te spotten en dat ook voor hem of haar helder te maken.

Psychiater Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien de Psychiater interesse heeft in de openstaande vacature en ook goed past bij de organisatie dan stellen wij de Psychiater aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Wanneer wij samen een overeenkomst hebben over de geschiktheid en beschikbaarheid van de Psychiater voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de Psychiater daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een uitgebreid interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen het volgende daaraan toe: het volledige loopbaan traject van de Psychiater tot nu toe en ook bevat het een motivatiedocument van de Psychiater. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde wijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best mogelijke situatie om te beslissen of de Psychiater bij uw organisatie past.