Psychiater (Noord-Brabant) – Venlo/Boxmeer

Introductie

Ben jij de Psychiater die het behandelteam van deze specialistische instelling komt versterken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? De instelling in kwestie is dé specialist in autisme in de regio Limburg en Noord-Brabant. Gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met (een vorm van) autisme. Ook bieden ze behandeling en begeleiding bij andere problemen. Bijvoorbeeld stemmings– of angstklachten, AD(H)D of een lichte verstandelijke beperking. Hun visie; elk mens met autisme is uniek en heeft dus een unieke begeleiding en/of behandeling nodig. Wat is de beste manier om jou of je kind te helpen? Jezelf kunnen zijn en ontwikkelen is belangrijk menen zij. En dat geldt zeker ook voor de mensen die bij deze mooie instelling werken.

Functie

Wat ga je doen? Je bent, samen met 2 collega psychiaters en de overige regiebehandelaren, eindverantwoordelijk voor de behandeltrajecten in de organisatie. Door middel van psychiatrisch onderzoek draag je bij aan de uitvoer van diagnostiek, en op basis van verkregen informatie uit zorgvuldig onderzoek stel je een diagnose in het multidisciplinair overleg. Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van farmacotherapie (als onderdeel van het behandelplan) en werk je samen met de client en diens netwerk aan de te behalen doelen. Je registreert behandelresultaten in het elektronisch cliëntendossier, signaleert in- en externe ontwikkelingen op het gebied van psychiatrie en anticipeert hierop. Geeft een bijdrage aan de ontwikkeling van de eigen afdeling en geeft advies en consultatie aan collega’s in de eigen organisatie over complexe behandelingen. Tevens geef je inhoudelijke supervisie met betrekking tot de uitvoering van de behandeling aan directe collega’s, aan GZ-psychologen/Orthopedagoog-generalisten, Gedragsdeskundigen en Diagnosticus/behandelaren. En je signaleert verbeterpunten in kwaliteit van werken binnen de eigen en aanpalende zorgonderdelen.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Voor jouw functie is medisch specialistische kennis op het gebied van psychiatrie met een specialisatie in de kinder- en jeugdpsychiatrie vereist, en je bent geregistreerd Psychiater. * Je beschikt over kennis van de doelgroep en van de voor de doelgroep te hanteren diagnostische- en (farmacotherapeutische) behandelmethodes. * Je kent de interne en wettelijke afspraken die gelden binnen de GGZ ten aanzien van diagnostische- en behandelactiviteiten. * Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in je vakgebied en je verspreidt jouw specialistische kennis binnen de organisatie. * Je bent zelfstandig, besluitvaardig en cliëntgericht. * Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit. * Je bent een enthousiaste, inventieve en doortastende persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een deskundig team dat intensief en met een open blik samenwerkt. Het behandelteam bestaat uit GZ-psychologen, Psychotherapeuten, Psychiaters, Orthopedagoog Generalisten, Psychologen, Orthopedagogen, Gedragsdeskundigen en Woonbegeleiders; * Korte lijnen tussen de verschillende disciplines; * Ruimte om je eigen agenda te beheren en mee te denken in de samenstelling van je caseload; * Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hiertoe behoren ook opleidingsmogelijkheden t.a.v. verschillende invalshoeken. * Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ, een pensioenregeling bij PFZW en een collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering. * Je krijgt een dienstverband voor onbepaalde tijd met een proeftijd en opzegtermijn van twee maanden. * De functie Psychiater wordt ingeschaald in de salarisschaal Medische Specialisten van de cao GGZ. Een ZZP constructie is ook mogelijk.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!