Psychiater Kind en Jeugd – Den Haag

Introductie

Voor een kleinschalige GGZ instelling in Den Haag zijn wij op zoek naar een Psychiater Kind en Jeugd met affiniteit voor complexe doelgroepen. Met name expats die door culturele differentiatie moeilijk aarden in Nederland.

Organisatie

Waar gaat u aan de slag? Deze instelling is een van de weinigen die zich specifiek richt op een unieke doelgroep: cliënten met diverse culturele (en internationale) achtergronden. Ze hebben een cliëntgerichte benadering van behandeling zowel bGGZ als sGGZ in meerdere talen. Voor elke individuele cliënt maken ze een behandelplan op maat.

Functie

Wat gaat u doen? Als kinder- jeugdpsychiater bent u betrokken bij zowel de diagnostische als de behandelfase. U werkt samen met een team van andere psychiaters en psychologen. U heeft regelmatig multidisciplinair overleg om de voortgang van behandelingen te evalueren.

Functie-eisen

Als Psychiater beschikt u over: * U bent in het bezit van een geldige BIG-registratie als arts en staat ingeschreven in het Nederlands Specialisten Register voor het specialisme psychiatrie. Ook als u binnenkort geregistreerd zult zijn als psychiater, kunt u reageren; * U heeft ervaring en affiniteit met de doelgroep en de complexe problematiek binnen deze doelgroep; *U bent integer en in staat om met anderen samen te werken; * We hebben het liefst dat u enige internationale ervaring hebt (wonen in en/of werken) om beter te begrijpen wat onze klanten, met een breed scala aan culturele achtergronden, ervaren tijdens het wonen en werken in Nederland. Tot nu toe behandelden ze klanten uit meer dan 87 landen uit alle continenten. * U beschikt over heldere schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Engels; (In case you are a psychiatrist, trained outside the Netherlands and not yet registered as a medical doctor/ psychiatrist in the Netherlands, we are also interested in meeting you.)

Aanbod

Wat bieden zij? * Gunstige arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ; * Bijdrage aan externe scholing; * Een uitdagende functie met een interessante doelgroep; * Een dynamische en jonge organisatie met korte lijnen; * Betrokken en enthousiaste collega’s.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!