Psychiater Forensisch – Amsterdam

Introductie

Ben jij een Psychiater met affiniteit voor de Forensische sector? Lees onze vacature. Vrijblijvend kennismaken kan uiteraard altijd.

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie is het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg (fGGZ) in Nederland. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Er worden behandelingen voor zowel jongeren als volwassenen geboden. De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn! In Amsterdam is op dit moment vraag naar een Psychiater. Bij al hun cliënten is grensoverschrijdend gedrag de gemene deler. Daarachter zit een palet aan problemen, waarbij persoonlijkheidsproblematiek en trauma veelvoorkomend zijn. De helft van de aanmeldingen komt via justitie, de andere helft komt vrijwillig. Ze werken hier in zorglijnen (Agressie en Vermogen, Huiselijk Geweld, Seksueel Grensoverschrijdend Gedrag en Jeugd). Naast de inzet als specialist is er voor de psychiaters ruimschoots mogelijkheid voor het geven van (groeps)psychotherapie. Er is ook veel ruimte voor gezelligheid en humor. De psychiaters uit deze regio komen regelmatig samen voor overleg en casuïstiekbespreking.

Functie

Wat ga je doen? * Je voert psychiatrische diagnostiek uit en biedt behandeling binnen de zorglijnen Huiselijk Geweld en Agressie Vermogen. * Je bent als specialist verbonden aan het multidisciplinaire overleg met onder andere klinische psychologen, (GZ-)psychologen en systeemtherapeuten. * Je bent als regiebehandelaar inzetbaar. * Je levert als teamlid en lid van de medische staf een bijdrage aan behandelinhoudelijke en organisatorische ontwikkelingen en innovaties.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Je beschikt over een BIG-registratie als psychiater. * Je bent nieuwsgierig naar de forensische doelgroep. * Je bent geduldig, verbindend en integer. * Je hebt interesse in CGT en systemisch werken.

Aanbod

Wat bieden zij jou? *Goede arbeidsvoorwaarden, conform de cao-ggz. Het salaris is in lijn met de salarisschaal van Medisch Specialisten, minimaal € 5.593,00 en maximaal € 9.510,00 bruto per maand op basis van 36 uur. * Je beschikt over een AMS-budget van maximaal € 4.690,00 per jaar (bij een arbeidsduur van minder dan 24 uur wordt het bedrag naar rato toegekend). * Een goede inbedding van de medische staf en een prettige en collegiale psychiatergroep op de werkvloer. * Een professionele organisatie en werkomgeving met ruim aanbod voor interne bij- en nascholing t.b.v. implementatie en kwaliteitsverbetering van ons zorgaanbod. * Geen diensten buiten kantoortijden.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!