Klinisch Psycholoog Forensische GGZ – Zaandam

Introductie

Ben jij Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut met affiniteit in de Forensische (ggz) sector, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Lees onze vacature. Vrijblijvend kennismaken kan uiteraard altijd.

Organisatie

Deze organisatie is het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in Nederland. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Er worden behandelingen voor zowel jongeren als volwassenen geboden. De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn! Cliënten worden behandeld binnen de volgende vier zorglijnen: * Huiselijk geweld; * Agressie en vermogen (in bezit van TOPGGz-keurmerk); * Seksueel grensoverschrijdend gedrag; * Behandelingen gericht op jeugdige cliënten in de leeftijd 12 tot en met 23 jaar.

Functie

Wat ga je doen? * Je behandelt cliënten uit je eigen caseload met uiteenlopende complexe problematiek en voert risicotaxaties uit. * Je voert als KP-er ook complexe psychologische onderzoeken uit. * Naast je eigen caseload, treed je op als regiebehandelaar bij (complexe) casuïstiek. * Het geven van supervisie en/of werkbegeleiding maakt onderdeel uit van je takenpakket. * Je denkt pro-actief mee over verbetering van de inhoud en kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling). Dit kan ook in projectvorm zijn. * Je neemt deel aan een wekelijks multidisciplinair overleg, waarin je jouw expertise als specialist duidelijk naar voren brengt. * Je onderhoudt een goede en duurzame samenwerking met ketenpartners, zoals de Reclassering. Hierin signaleer je ook kansen voor verbetering en knelpunten.

Functie-eisen

Wat neem je mee? * Je bent BIG-geregistreerd Klinisch Psycholoog. * Je hebt ervaring en/of affiniteit met en/of nieuwsgierigheid naar de forensische doelgroep. * Je hebt ervaring met het diagnosticeren en behandelen van complexe problematiek waarvoor (deels) geen bestaande richtlijnen zijn. * Je vindt het leuk om je kennis te delen en bent op de hoogte van de laatste wetenschappelijke inzichten. * Je bent verbindend, integer en staat stevig in je schoenen.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Regie over het invullen en vormgeven van je eigen takenpakket. * Daarnaast bieden ze je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken. * Ontwikkelmogelijkheden; zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. * Als het forensisch werken nieuw voor je is, zijn er verschillende interne opleidingen die jou de kennis geven die je nodig hebt voor het werk. * Een jaarlijks individueel opleidingsbudget, voldoende toereikend voor je herregistratie. * De functie is ingeschaald conform de salarisschalen van de CAO GGZ en is afhankelijk van opleiding en ervaring. * De locatie is goed bereikbaar met de auto en er is in de nabije omgeving voldoende parkeergelegenheid.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!