Klinisch (Neuro) Psycholoog – Geldrop

Introductie

Ben jij als Klinisch Psycholoog op zoek naar een nieuwe baan binnen een medische omgeving? En vind je het leuk om complexe patiënten te behandelen en ga je een uitdaging niet uit de weg? Lees dan snel deze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken? Een klein ziekenhuis: Persoonlijke betrokkenheid, open communicatie en ruimte om van elkaar te leren staan hoog in het vaandel. Tevens zijn er korte lijnen in de samenwerking met verwijzers en andere collega’s. Je werkt met volwassen patiënten, zowel op het gebied van diagnostiek als behandeling. Je behandelt patienten van het ziekenhuis, welke zijn doorverwezen door een medisch specialist. Je kunt denken aan problematieken als depressie, angst, rouw verwerking e.d. Trajecten zijn vaak kortdurend, een combinatie van bGGZ en sGGZ, voor extreme problematiek verwijzen ze door naar andere GGZ instellingen. Het hechte team bestaat uit een Klinisch Psycholoog (vacature), 3 GZ-psychologen, 1 GZ-psycholoog i.o., 2 psychologen i.o., 2 psychodiagnostisch medewerkers en 2 polikliniek assistenten. Daarnaast ben je lid van de Vereniging voor Specialisten in Dienstverband van het ziekenhuis.

Functie

Wat ga je doen? * Het verrichten van intakes en indicatiestelling * Het kortdurend behandelen van door medisch specialisten verwezen (complexe) patiënten. Het betreft zowel klinische als poliklinische patiënten. * Als klinisch neuropsycholoog ben je verantwoordelijk voor complexe neuropsychologische diagnostiek. * Het actief participeren in de samenwerking en MDO’s met specialisten en andere bij de patiënt betroken collega’s in het ziekenhuis, je bent o.a. betrokken bij de POP poli. * Je levert een belangrijke bijdrage aan de opleiding van de stagiaire en de psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog. * Je bent lid van de Vereniging voor Specialisten.

Functie-eisen

Wat breng je mee? * Je bent in het bezit van een BIG registratie tot Klinisch (neuro) Psycholoog. * Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt en/of beheersing van behandeltechnieken zoals EMDR en ACT zijn gewenst. * Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de medische psychologie of de somatische gezondheidszorg. * Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. * Daarnaast kun je inspelen op steeds wisselende situaties, je bent stressbestendig, ondernemend, creatief, proactief en een teamspeler. * De motivatie om een actieve bijdrage te leveren aan management- en beleidstaken. Ervaring hiermee is gewenst.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Mogelijkheid tot vast contract bij aanvang dienstverband; * Ze bieden je een uitdagende werkplek voor 24 uur per week met veel variatie in een leuk team, waar professionaliteit voorop staat, maar waar zeker ook ruimte is voor humor; * Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in functiegroep 70; * Ze bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Je hebt recht op een opleidingsbudget; Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om onbeperkt trainingen te volgen van GoodHabitz!

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Stefan van Straten, 06-29560620 / stefan@ggz-werving.nl of klik op de button.

INTERESSE?

Stefan van Straten +31(0)6-29560620. stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!