Regiebehandelaar K&J (Den Haag) – ‘s-Gravenhage

Introductie

Wil jij als GZ-Psycholoog Kind en Jeugd aan de slag binnen een informele organisatie in een multidisciplinair team? Lees onze vacature.

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie biedt ambulante en poliklinische zorg (bGGZ/sGGZ) aan kinderen en jongeren en hun gezinnen met psychische problemen, die verminderd zelfredzaam zijn en daardoor dreigen uit te vallen. Zij zijn eerder elders in het zorgsysteem ondergebracht maar daar totaal vastgelopen. Het multidisciplinaire team bestaat uit een psychiater K&J, Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut, Systeemtherapeut, GZ-Psycholoog, K&J psycholoog, Orthopedagoog, Gezinscoach en Jeugdbegeleider.

Functie

Wat ga je doen? *Als GZ-psycholoog stel je behandelplannen op met de cliënt, voert deze uit en evalueer je deze; * Je coacht het team van behandelaren op het gebied van Psychodiagnostiek en behandeling; * Meedenken in beleidsontwikkeling op behandelgebied en methodiek(door)ontwikkeling; * Deskundigheidsbevordering van onze professionals op het gebied van behandelen. Competenties * Ondernemend en zelfstandig; * Flexibel en bereid om op meerdere locaties te werken; * Stressbestendig en analytisch; * Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; * Hands-on mentaliteit; Er zal een VOG opgevraagd worden (vereiste)

Functie-eisen

Wat neem jij mee? * Je bent in bezit van rijbewijs B én eigen vervoer; * Kennis van en ervaring met GGZ-problematiek; * Kennis van diverse behandelmethodieken (b.v. CGT, EMDR of Schematherapie) (bij behandelaren); * Kennis van de ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar; * Ervaring en affiniteit met psychiatrische problematiek (AS II) en kinderen, jongeren en ouders is een vereiste; * Kritisch vermogen, oplossingsgericht en innovatief; * Relevante afgeronde WO opleiding; * Postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog/Psychotherapeut/Klinisch Psycholoog, BIG-geregistreerd; * 3-8 jaar ervaring.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een uitdagende en afwisselende functie met veel persoonlijke vrijheid; * Een positief en ondernemend werkklimaat waar collega’s snel veel leren; * Werken in kleine betrokken teams waar je stem telt; * In het kader van deskundigheidsbevordering biedt de organisatie een aantal trainingen aan; * Arbeidscontract voor 12 maanden met hierna zicht op een vast contract; * Salariëring in overleg volgens de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) binnen functiegroep 65; * Individueel opleidingsbudget (1.5% loopbaanbudget bovenop je bruto salaris).

Inlichtingen

Voor vragen kan je terecht bij Stefan van Straten +31 (0)6 29560620 of stefan@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Heeft de vacature je interesse gewekt? Neem dan contact op met Stefan van Straten +31 (0)6 29560620; stefan@ggz-werving.nl of klik op de ‘ik heb interesse’ knop.

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!