K&J Psychiater Vacatures

K&J Psychiater Vacatures volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“K&J
Bent u K&J Psychiater en op zoek naar advies over een mogelijke stap binnen uw loopbaantraject? Bent u nieuwsgierig naar een nieuwe impuls voor uw carrière als K&J Psychiater wellicht binnen een ander specialisme, doelgroep of behandelingsmethode? In alle gevallen nodigen wij sinds 2010 K&J Psychiaters zoals u uit om uw interesses te bespreken met onze ervaren Recruitment Consultants. Onze consultants hebben de studie psychologie doorlopen en hebben om die reden de juiste vakkennis en affiniteit binnen de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

U kunt met ons in contact komen door te reageren op onze K&J Psychiaters vacatures of stuur een verzoek om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken. Als onze Recruitment Consultants daaropvolgend het gesprek met u aan gaan dan kijken jullie gezamenlijk naar de mogelijkheden en uw ambities en wensen als K&J Psychiater. Zo determineren wij samen aan de hand van uw functieprofiel of het een geschikte match is met de vacature voor K&J Psychiater, de betreffende vestiging en organisatie. Indien het toch niet helemaal de juiste match is, dan kunnen we – met uw instemming – de informatie voor later bewaren en u later opnieuw benaderen als er een nieuwe vacature bij een beter passende vestiging of organisatie binnen komt.

Onze procedure in het kort

Wij beginnen onze procedures door kennis met u te maken middels een face-to-face diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Dit interview wordt aangevuld met een door u ingevuld motivatiedocument en Carrière Waarden Assessment. Van het gesprek en de ingezamelde informatie wordt een dossier opgemaakt die, met uw instemming, wordt verzonden naar uw gewenste organisatie. Door dit ingevulde dossier te gebruiken kijken wij samen met de opdrachtgever of u als K&J Psychiater bij ze past. Door het hanteren van deze heldere werkstijl kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie K&J Psychiater meteen praten met de organisatie over de onderwerpen die er echt toe doen. Wij hebben uit onze ervaring gemerkt dat deze procedure tot de beoogde resultaten leidt voor alle betrokken partijen. In uw zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging als K&J Psychiater staan wij klaar om u in dit traject te begeleiden en ondersteunen.