GZpsycholoog Recruitment

GZpsycholoog Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GZpsycholoog

Op zoek naar een ervaren wervingsbureau om u en uw collega’s te helpen bij uw lege vacatures binnen de GGZ? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd tot GZpsycholoog Recruitment. Door de toenemende personeelstekorten binnen de GGZ is onze expertise binnen het werven van GZpsychologen uiterst relevant. Onze meest invloedrijke doelstelling is er voor zorgen dat er langdurige werkrelaties worden gerealiseerd zodat alle cliënten geholpen kunnen worden en de ontwikkeling en innovatie in de GGZ niet stil staat. Dit realiseren we door een op maat gemaakte match te maken tussen de functie, werkgever en de GZpsycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw collega’s. Ons groeiende GGZ netwerk assisteert ons hierbij zodat we de juiste passende GZpsycholoog vinden en boven alles helpt het ook dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

GZpsycholoog Recruitment met psychologische benadering

Onze geleerde recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding voor het grootste deel de reden voor ons langdurige succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving veelvuldige voordelen bij het selecteren en werven van GZpsychologen. Uit een onderzoek van het NOA is gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar. Daartegenover staat zeker 72% die wél bereid is om van werkgever te wisselen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een GZpsycholoog te spotten en dat ook voor hem of haar helder te maken.

GZpsycholoog Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien de GZpsycholoog interesse heeft in de openstaande vacature en ook goed past bij de organisatie dan stellen wij de GZpsycholoog aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Wanneer wij samen een overeenkomst hebben over de geschiktheid en beschikbaarheid van de GZpsycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de GZpsycholoog daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een uitgebreid interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen het volgende daaraan toe: het volledige loopbaan traject van de GZpsycholoog tot nu toe en ook bevat het een motivatiedocument van de GZpsycholoog. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde wijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best mogelijke situatie om te beslissen of de GZpsycholoog bij uw organisatie past.