GZpsycholoog K&J Vacature

GZpsycholoog K&J Vacature volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail


Sinds 2010 polsen wij bij GZ-psychologen K&J zoals u om uw interesse te bespreken omtrent diverse werkmogelijkheden met onze ervaren Recruitment Consultants. Zij hebben de studie psychologie genoten en hebben daarom de juiste aansluiting, verwantschap en expertise binnen de GGZ-sector. Bent u GZ-psycholoog K&J en op zoek naar informatie over nieuwe mogelijkheden en zelfontplooiing binnen uw loopbaantraject? Benieuwd naar een nieuwe impuls voor uw loopbaan als GZ-psycholoog K&J wellicht binnen de opleidingsmogelijkheden, een andere specialisme, een andere groep cliënten of nieuwe behandelingsmethodes?

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Met onze GZ-psycholoog K&J Vacature en andere GGZ specialisten of een verzoek om in uw eigen tijd de toekomstmogelijkheden van een vacature te bekijken kunt u met ons in contact komen. Wanneer u dan met onze Recruitment Consultants heeft gecontacteerd dan kijken we gezamenlijk naar uw ambities en verlangens als GZ-psycholoog K&J. We stellen samen vast aan de hand van uw functieprofiel of die een goede koppeling is met de vacature voor GZ-psycholoog K&J, de betreffende vestiging en organisatie. Wanneer de beoogde vestiging of organisatie niet helemaal de juiste match is, dan is het mogelijk dat we de informatie, met uw instemming, voor een later moment bewaren en dat we u later verwittigen als er een beter passende vestiging of organisatie voor u binnen komt.

Hoe gaan wij te werk

Aan de hand van een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants maken we kennis met u. Hiervoor hebben wij u dan gevraagd om een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument compleet te maken. Van alle eerder verzamelde informatie wordt dan een overzichtelijk dossier geconstrueerd, die met uw akkoord wordt verzonden naar uw gewenste organisatie. Door deze ingevulde documenten als leidraad te gebruiken kijken we of u goed bij één van onze opdrachtgevers als GZ-psycholoog K&J past. Door deze heldere werkstijl te hanteren kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de GZ-psycholoog K&J vacature direct met de organisatie over de onderwerpen die er toe doen praten. Uit onze ervaring blijkt dat deze procedure tot de gewenste resultaten, openbaringen en inzichten leidt voor beide partijen. In uw speurtocht naar een nieuwe uitdaging als GZ-psycholoog K&J staan wij paraat om u in dit traject te assisteren en begeleiden.