GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacatures

GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacatures volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GZpsycholoog

GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacatures

Wilt u een nieuw vooruitzicht voor uw carrière als GZpsycholoog Kind & Jeugd en misschien binnen een ander discipline, doelgroep of behandelingsbenadering werken? Indien dit bij u het geval is dan dan kunnen u en collega GZpsychologen Kind & Jeugd sinds 2010 bij ons komen voor advies en mogelijkheden. U kunt uw getoonde interesse bespreken met onze gespecialiseerde Recruitment Consultants; onze consultants hebben een aantrekkingskracht tot de GGZ-sector en aansluitende kennis van het vak doordat zij de opleiding psychologie hebben doorlopen.

Onze procedure samengevat

We beginnen allereerst onze procedures door u beter te leren kennen middels een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Dit diepte interview wordt gecomplementeerd met een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument. Van het gesprek en de verzamelde documenten wordt een beknopt dossier samengesteld die daaropvolgend naar uw gewenste vestiging wordt gestuurd. Of u daar thuis hoort als GZpsycholoog Kind & Jeugd wordt gedetermineerd met dit dossier die wij gebruiken tijdens een samenkomst met de opdrachtgever. Door onze manier van werken kunt u tijdens uw eerste sollicitatiegesprek met de organisatie voor de functie GZpsycholoog Kind & Jeugd onmiddellijk praten over de thema’s die echt belangrijk zijn. Deze manier van werken blijkt uit onze ervaring tot de beoogde resultaten te leiden voor alle belanghebbende partijen. Bij het zoeken naar een nieuwe stap binnen uw carrière als GZpsycholoog Kind & Jeugd staan wij gereed om u te begeleiden en assisteren in het gehele traject.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Het is simpel om met ons in contact te komen; dit doet u bijvoorbeeld door te reageren op onze GZpsycholoog Kind & Jeugd Vacatures op onze site. Als één van onze Recruitment Consultants daaropvolgend het gesprek met u start dan kijken jullie gezamenlijk naar de vooruitzichten, uw aspiraties en uw wensen als GZpsycholoog Kind & Jeugd. Op deze manier kijken wij samen met van uw functieprofiel of het een goede match is met de vacature voor GZpsycholoog Kind & Jeugd en de gewenste organisatie en locatie. Als het toch geen match is dan kunnen we de informatie bewaren en dan kunnen we u op een later moment opnieuw benaderen indien er een nieuwe uitdaging bij een beter passende vestiging of organisatie verschijnt.