GZ-Psycholoog ZZP (Eindhoven) – Eindhoven

Introductie

Ben jij als GZ-Psycholoog geïnteresseerd in een dienstverband op zzp-basis en wil jij werken binnen een multidisciplinair team in een kleinschalige organisatie? Lees gauw verder!

Organisatie

Waar ga je werken? In Eindhoven werken we samen met een kleinschalige ambulante instelling voor Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), waar volwassenen en ouderen vanaf 50 jaar met diverse psychische- en psychiatrische klachten terecht kunnen. Ze bieden deskundige en persoonlijke zorg zowel in de generalistische basis GGZ als in de specialistische GGZ. Er kan gedacht worden aan depressiviteit, angstklachten, dwangklachten, een posttraumatische stress stoornis, AD(H)D, autisme (autismespectrumstoornis), onverklaarbare lichamelijke klachten of persoonlijkheidsproblematiek. Ze analyseren welke factoren geleid hebben tot de problemen en hebben de beschikking over diverse behandelmogelijkheden. Individueel, met echtparen of systemen, in groepen. Behandelingen vinden plaats op kantoor. Op indicatie kunnen de sociaal psychiatrisch verpleegkundige en de ambulant verpleegkundige de client thuis bezoeken. Je komt terecht in een multidisciplinair team waarin elk lid specialistische en specifieke kennis en ervaring heeft. Het team bestaat uit een psychiater, 3 psychologen (klinisch en GZ), SPV, ambulant verpleegkundige en secretaresse.

Functie

Wat bieden zij jou? Een samenwerkingsverband op zzp-basis. De uren zijn volledig flexibel in te vullen in onderling overleg. Wil je ’s avonds werken? Dat kan! Wil je de ene week 10 uur werken en de andere week 24 uur? Dat kan ook. Het is een klein team, waarin ruimte is voor aandacht voor elkaar en een professionele werkomgeving waar je de mogelijkheid hebt veel te leren. Ze nodigen je graag uit om te verkennen wat de mogelijkheden zijn.

Functie-eisen

Wie zoeken wij? Je hebt ruime ervaring als GZ-psycholoog bij voorkeur met ouderen. Je beschikt over een goed reflectievermogen. Je bent analytisch sterk, bent zelfstandig en teamgericht, tevens heb je affiniteit met het werken met oudere volwassenen en ouderen.

Aanbod

Ben jij geïnteresseerd in de mogelijkheden en wil jij graag eens een verkennend gesprek aangaan bij onze opdrachtgever? Hier maken zij enorm graag tijd voor vrij. Je kunt de sfeer proeven op locatie, het team leren kennen of eens een dag meelopen. Wil je toch graag eerst kennismaken via videoverbinding? Dat kan allemaal!

Inlichtingen

Vragen? Stel ze gerust! Onze collega Ivana is bereikbaar via ivana@ggz-werving.nl of via +31(6)38304705.

INTERESSE?

Ivana Lubina ivana@ggz-werving.nl +31(6)38304705.

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!