GZ-Psycholoog Werving

GZ-Psycholoog Werving volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Heeft u al een langere tijd last van openstaande vacatures binnen de GGZ en dus op zoek naar een vakkundig recruiting en wervingsbureau die zich heeft gespecialiseerd binnen de GGZ werving? Omstreeks 2010 zijn wij van start gegaan als FBRC GGZ Werving om ons toe te leggen tot Werving GZ-psycholoog. Onze knowhow binnen de GGZ en dus rekruteren en selecteren van GZ-psychologen is aan de hand van de hedendaagse personeelstekorten zeer van belang gebleken. De ambitie van FBRC GGZ Werving is er voor zorgen dat er aangename en duurzame werkrelaties worden gerealiseerd tussen GZ-psycholoog en werkgever zodat alle hulpbehoevende cliënten goed en professioneel geholpen kunnen worden en de innovatie en de vooruitgang binnen de GGZ niet stagneert. Dit realiseren wij door een nauwkeurige koppeling te maken tussen GZ-psycholoog, functie en werkgever, die allemaal overeenkomende visie, standaarden en kernwaarden hebben. Hetgeen wat ons bijstaat om de juiste GZ-psycholoog voor u en uw collegae te vinden is ons aanhoudend groeiende GGZ netwerk van psychologen.

GGZ Werving en Selectie met psychologische benadering

Wat ons uitzonderlijk helpt met het werven van onder andere GZ-psychologen zijn onze recruitment consultants; ze hebben de opleiding psychologie genoten en ook veel vaardigheid binnen de GGZ werving. Derhalve hebben wij bij FBRC GGZ Werving veel bekwaamheid bij het rekruteren van GZ-psychologen. Hoe belangrijk onze expertise is wordt ook aangetoond in een onderzoek van het NOA gezien het feit dat zeker 72% van het GGZ personeel toe is om van functie te wisselen, maar die beseft dit zelf niet; daartegenover staat enkel 8,9% dat graag aan een nieuwe functie wilt beginnen en zit daar ook actief achteraan. Doordat onze recruitment consultants hier nadrukkelijk op letten, zijn ze extra adequaat om deze latente behoefte bij een GZ-psycholoog op te merken en dit aan hem of haar duidelijk te maken.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

Wanneer de GZ-psycholoog interesse toont in de beschikbare functie en ook goed bij de organisatie past dan stellen wij de GZ-psycholoog, in combinatie met het Curriculum Vitae en een motivatiedocument, aan u en uw collegae voor. Als wij het tezamen eens zijn over de GZ-psycholoog en u wilt de GZ-psycholoog persoonlijk spreken voor de eerste keer? Dan wordt de GZ-psycholoog ervoor bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd voor een uitgebreid tweegesprek en het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie. Wij bundelen dit allemaal tot één dossier en voegen daar het volgende aan toe: het loopbaan traject van de GZ-psycholoog en het motivatie document. Aan de hand van dit dossier en deze inzichtelijke, duidelijke en strakke werkwijze manoeuvreren wij u en uw collegae in de beste stand van zaken om te beslissen of de GZ-psycholoog bij u past.