GZ Psycholoog – Vlaardingen

Introductie

Heb jij als GZ-Psycholoog met leidinggevende ambities altijd al gedroomd van een locatie opzetten én managen? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar ga je werken? De instelling is een Transcultureel medisch-specialistische behandelcentrum voor geestelijke gezondheidszorg (sGGZ&bGGZ) voor volwassenen boven de 18 jaar. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team waarin je met jouw expertise een belangrijke bijdrage levert. Het welzijn van de cliënt staat hierbij voorop.

Functie

Over de functie: Je vervult de rol van Regiebehandelaar/Supervisior; * Je coördineert en geeft werkbegeleiding aan de collega’s; * Je draagt de verantwoordelijkheid en bent inhoudelijk betrokken bij het gehele behandeltraject; * Binnen deze functie werk je intensief samen met je directe collega’s en stemt waar nodig de behandeling af op wat nodig is voor de cliënt; * Vanzelfsprekend voer je intakegesprekken, stel je indicaties en behandel je cliënten volgens verschillende behandelmodules. Ook: * Draag je zorg voor het behandelplan en de uitvoering hiervan; * Voer je, indien nodig, behandelingen en eventuele crisisinterventies uit en neem je deel aan het multidisciplinair overleg.

Functie-eisen

Wat neem je mee? Als GZ-Psycholoog beschik je over: * Een geldige BIG registratie GZ-Psycholoog; * Kennis van diverse stoornissen zoals stemmings-, angst-, somatoforme-, ADHD, ASS en persoonlijkheidsproblematiek; * Flexibele en verantwoordelijke werkhouding; * Bij voorkeur in bezit van CGT en/of EMDR; * Een stressbestendige persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Je ontvangt een dienstverband/salaris met pensioenregeling, vakantiegeld, dertiende maand en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. * Auto of fiets van de zaak; * Indien gewenst een laptop en telefoon van de zaak; * Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband; * Eindejaarsuitkering én eindejaarsbonus; * Opleidingsbudgetten vanuit de organisatie.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!