GZ-Psycholoog Verslavingszorg – Omgeving Utrecht

Introductie

Ligt jouw hart in de verslavingszorg? Dan kan deze baan als GZ-Psycholoog bij een gerenommeerde organisatie interessant zijn voor je.

Organisatie

De organisatie is al jaren actief in de verslavingszorg en heeft het bekende Minnesota model als basis van hun werkwijze en filosofie. Met hun effectieve aanpak en de expertise van hun gespecialiseerde artsen en medewerkers, kunnen ze cliënten de best mogelijke zorg bieden – om hun verslavingsproblemen te overwinnen. Daarbij is de inzet van ervaringsdeskundigen cruciaal. Ook kijken ze verder dan protocollen alleen. Daarnaast hebben ze verschillende vestigingen en klinieken in Nederland, een kliniek in het buitenland en een samenwerking met een toonaangevende buitenlandse kliniek die hun expertise deelt.

Functie

Naast je eigen behandelingen ben je ook actief als regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het zorgtraject van cliënten vanaf het begin van het intakeproces. Je speelt een cruciale rol bij het stellen van de diagnose, het opstellen van een behandelplan en het adviseren van cliënten over de meest geschikte behandeling. Je bent daarnaast ook bezig met: Het voeren van intakegesprekken met cliënten en het formuleren van zorgadviezen of doorverwijzingen; Het bespreken en vastleggen van afspraken in behandelplannen; Het voeren van evaluatiegesprekken met cliënten tijdens en na afloop van hun behandeling; MDO’s; Onderhouden van contacten met cliëntsystemen, verwijzers en collega-instellingen; Het voeren van individuele behandelgesprekken en eventueel deelnemen aan groepstherapie; Het bieden van supervisie aan behandelaren; Actieve deelname aan regiebehandelarenoverleg en bijdragen aan beleidsvraagstukken.

Functie-eisen

Wat zij vragen van jou: BIG-registratie als GZ-psycholoog; Affiniteit met het 12 stappen Minnesota model; Ervaring in de verslavingszorg. Verder kijk je naar wat nodig is voor de cliënt en ben je flexibel inzetbaar op meerdere locaties als die vraag opkomt.

Aanbod

Wat zij jou bieden: Salaris volgens CAO GGZ; 24-36 uur werk per week; Mogelijkheid tot ondernemen studiereis naar partnerkliniek; Toegang tot uitgebreide zelfontwikkeling met hun opleidingsplan.

Inlichtingen

Voor vragen kan je contact opnemen met Stefan van Straten: +31 (0)6 29560620 of stefan@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Stefan van Straten: +31 (0)6 29560620 of stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!