GZ Psycholoog & Teamleider Verslavingszorg – Amsterdam

Introductie

Als GZ-Psycholoog, met Leidinggevende ervaring, onderdeel worden van een team dat 1 doel voor ogen heeft; een alcohol- en drugsvrij leven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar ga je werken? Deze instelling is een van de meest gerenommeerde verslavingszorgklinieken in Europa. En tevens de eerste kliniek die volgens het 12 stappen model in Nederland de deuren opende. Ze hebben klinieken in Rotterdam, Amsterdam, Zeist en Den Haag. Met overige uitbreiding in het verschiet staat Zeist als eerste op de planning. De medewerkers helpen de patiënten met het starten van een nieuw leven zonder het gebruik van middelen en met de heropbouw van verbroken familierelaties. Het behandelen van verslavingen is mensenwerk. Deze instelling beschikt dan ook over een ervaren team van zeer betrokken en positief ingestelde behandelaren en medewerkers. Het team bestaat onder andere uit GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychologen en GGZ agogen. Velen van hen hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van trauma’s, persoonlijkheidsproblematiek en andere veel voorkomende psychiatrische problematiek. Een aantal van de behandelaren is ervaringsdeskundig: oud-patiënten die zelf succesvol langdurig gestopt zijn en hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om onze patiënten te helpen.

Functie

Over de functie: Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het Amsterdamse behandelteam. Je geeft leiding, inspireert, motiveert en weet het beste uit je team naar boven te halen. Je hebt gevoel voor humor en weet van aanpakken. Verder ben je als GZ psycholoog tevens verantwoordelijk voor de dagbehandeling, heb je een eigen caseload en werk je als regiebehandelaar. Je geeft invulling aan de dagelijkse verslavingsbehandelingen van de cliënten (individueel en groep) en je geeft behandeling aan zwaardere cliënten met een co-morbide stoornis. Je zet je in om bij te dragen aan de behandeling van verslaafden en de bedrijfsdoelstellingen. Innovatie, ontwikkeling, resultaatgericht werken en werken vanuit de stand der wetenschap en praktijk zijn daarbij belangrijke thema’s. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de directeur zorg. Je werkt in een klein en specialistisch team met toegewijde collega’s. Ze hebben ruim 50 collega’s verspreid over Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Regelmatig organiseren ze onderling activiteiten waaronder etentjes en er is meestal 2 keer per jaar een team-uitje. Ook bieden ze ruimte voor intervisie, supervisie en (betaalde) opleidingsmogelijkheden. De lijntjes zijn kort en door de goed gestroomlijnde interne organisatie en hoge vakbekwaamheid van je collega’s, is je werk gericht op het leveren van excellente zorg.

Functie-eisen

Wat neem je mee? Als GZ-psycholoog heb je minimaal 4 jaar werkervaring als behandelaar binnen de GGZ. Daarnaast heb je werkervaring binnen de verslavingszorg en beschik je over een afgeronde GZ-opleiding. Je hebt ervaring met het uitvoeren van de functie regiebehandelaar en kan zelfstandig en resultaatgericht werken. Je hebt gedegen kennis van psychodiagnostiek, psychopathologie en evidence based behandelmethoden, in het bijzonder ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek. Vanzelfsprekend stellen ze hoge eisen aan uitdrukkingsvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling en in Nederlandse en Engelse taal. Ze vragen: 24 – 36 uur beschikbaarheid in de week – afhankelijk van de sollicitant.

Aanbod

Wat bieden zij? * Inschaling: Goed salaris, check! Alle CAO-GGZ voorwaarden als pensioen en eindejaarsuitkering, dubbel check! * Ruime, betaalde opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. * Werkbezoek (indien weer mogelijk) naar Schotland in de kliniek voor interne educatie. * Werken in een fantastisch team van professionals. * In eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om die te verlengen. * Soort dienstverband: part-time / full-time

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009. denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!