GZ-Psycholoog sGGZ – Ermelo

Introductie

Zoek je een prettige en innovatieve werkplek met vrijheid, een plek waar behandelaars optimaal tot hun recht komen en hun energie volledig kunnen richten op het behandelen van cliënten?

Organisatie

Deze instelling gelooft dat het belangrijk is dat klachten eerst in het hier-en-nu worden aangepakt. Belangrijk is dat mensen zo goed mogelijk blijven functioneren in het dagelijks leven. Te denken valt aan thuis, eventueel met gezinsleden, op het werk of op school, in contact met familie en vrienden. Ze willen mensen helpen om verbindingen te herstellen of opnieuw aan te gaan. Zowel met anderen als met zichzelf. Ze vinden het belangrijk om eerst klachten te verhelderen, voordat ze gaan behandelen. Soms alleen in een intake, soms met een meer of minder uitgebreid onderzoek. Behandelingen zijn op maat gemaakt. Soms kortdurend, soms langer. Doel is om mensen weer op weg te helpen, zodat ze zelf de regie over hun leven terug krijgen en hun autonomie en zelfvertrouwen versterken. Ze helpen mensen om zich zelfstandig te voelen, in relatie tot, en in verbinding met belangrijke anderen. Hierbij zijn ze er van bewust dat mensen zich soms tijdelijk afhankelijk voelen van hulpverleners. Dat mag, maar doel is altijd dat mensen zelf de regie in hun leven hebben of weer krijgen. Ze behandelen mensen alleen, in groepen, met partners of met het hele gezin. Vaak is dat middels gesprekstherapie (CGT, systeemtherapie, schematherapie) of EMDR. Maar doen ze ook begeleiding in de thuissituatie, als daar behoefte aan is.

Functie

Wat ga je doen? Ze zijn op zoek naar een (regie)behandelaar voor het team S-GGZ volwassenen. Het team bestaat momenteel uit 12 collega’s, waaronder een psychiater, klinisch psycholoog, een spv-er, vaktherapeuten en diverse GZ-psychologen. Als behandelaar diagnosticeer je complexe, meervoudige psychische/ systemische persoonlijkheids-problematiek om vervolgens een behandeling op maat te starten voor je eigen case-load. Daarbij vervul je de rol van regiebehandelaar en draag je eindverantwoordelijkheid voor de behandeling van cliënten. Hierbij werk je nauw samen met de andere disciplines. Ook ondersteun je collega’s in hun ontwikkeling door het bieden werkbegeleiding.

Functie-eisen

Wie ben jij? Ze zijn op zoek naar een ondernemende collega die het leuk vindt om te zoeken naar creatieve initiatieven om de zorg optimaal te organiseren. Je bent zelfverzekerd, zoekt zelf oplossingen, maar vraagt om hulp wanneer dat nodig is. Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoger plan tillen. Je bent een sfeermaker en houdt ervan om ook binnen het team betrokken en informeel met elkaar om te gaan. Hard werken, maar ook hard kunnen lachen maakt dat veel van de collega’s al jaren lang bij ze werken. Daarnaast vinden ze de volgende punten ook belangrijk: * Ben je BIG-geregistreerd Psychotherapeut of GZ- psycholoog; * Houd je de ontwikkelingen binnen de ggz in de gaten en sta je klaar om deze ontwikkelingen in de organisatie in te brengen; * Ben je gericht op samenwerking, kun je je collega’s stimuleren en motiveren; * Ga je kwaliteits- en resultaatgericht te werk; * Is het van belang dat je ervaring hebt en kundig bent in het geven van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en traumabehandeling, waaronder EMDR.

Aanbod

Wat bieden zij jou? Hun voorkeur gaat uit naar een vaste aanstelling, voor minimaal drie dagen per week (24-36 uur). De werktijden en dagen kunnen in onderling overleg worden afgesproken. Er is geen sprake van weekenddiensten. De arbeidsvoorwaarden en inschaling zijn conform de CAO GGZ. Salarisschaal 65, indeling afhankelijk van opleiding en ervaring; – Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%. – Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsplan); – 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur); – Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%;

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!