GZ-Psycholoog Recruitment

GZ-Psycholoog Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GZ-Psycholoog

Op zoek naar een bewezen wervingsbureau om u te helpen bij uw lege vacatures binnen de GGZ? Vanaf 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd tot GZ-psycholoog Recruitment. Door de toenemende personeelstekorten binnen de GGZ is onze ervaring binnen het werven van GZ-psychologen uiterst relevant. Onze voornaamste doelstelling is er voor zorgen dat er langdurige werkrelaties worden gerealiseerd zodat alle cliënten geholpen kunnen worden en de ontwikkeling en innovatie in de GGZ niet stagneert. Dit realiseren we door een op maat gemaakte match te maken tussen de functie, werkgever en de GZ-psycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van de organisatie. Ons groeiende netwerk binnen de GGZ assisteert ons hierbij zodat we de juiste passende GZ-psycholoog vinden en daarnaast helpt het ook dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

GZ-psycholoog Recruitment met psychologische benadering

Onze effectieve recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding voor het grootste deel de reden voor ons langdurige succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving allerlei voordelen bij het selecteren en werven van GZ-psychologen. Uit een onderzoek van het NOA is gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook naar. Daartegenover staat zeker 72% die wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar hier zelf niet van op de hoogte is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een GZ-psycholoog te spotten en dat ook voor hem of haar helder te maken.

GZ-psycholoog Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien de GZ-psycholoog concrete interesse heeft en ook goed past bij de uitdaging dan stellen wij de GZ-psycholoog aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Wanneer wij samen een akkoord hebben over de geschiktheid en beschikbaarheid van de GZ-psycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de GZ-psycholoog daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen het volgende nog toe: het volledige loopbaan traject van de GZ-psycholoog tot nu toe en ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de GZ-psycholoog. Op deze transparante, concrete en gestructureerde wijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best mogelijke situatie om te beslissen of de GZ-psycholoog bij uw organisatie past.