GZ-Psycholoog (Papendrecht) – Papendrecht

Introductie

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Ben jij de GZ Psycholoog K&J die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Papendrecht?

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie is een kleine zelfstandige, kwalitatieve, sociale GGZ-instelling. Ze bieden zorg en aandacht binnen een psychotherapeutisch klimaat aan ouders, kinderen, volwassenen en gezinnen die het moeilijk hebben. Ze zijn er voor mensen met een complexe psychische aandoening, en hun naasten. Het doel is om cliënten te ondersteunen bij het terugkrijgen van de regie over hun leven. Met de juiste zorg kan namelijk ernstige psychische problematiek voorkomen worden, of kan het de gevolgen daarvan verminderen. Ze kijken naar mensen met een holistische blik en proberen samen met hen te zoeken naar een gezamenlijke taal waarbinnen een werkbare en draagbare oplossing wordt verwoord.

Functie

Over de functie: * Je voert als GZ psycholoog behandeling en diagnostiek uit volgens multidisciplinaire richtlijnen; * Je denkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het behandelbeleid van Kind en Jeugd; * Je verwerkt intakes, observaties en begeleidingsresultaten en draagt zorg voor dossiervorming; * In overleg met de cliënt en zijn/haar naasten stel je het behandelplan op; * Je werkt volgens de richtlijnen, met oog voor innovatieve behandelingen en ontwikkelingen.

Functie-eisen

Wat neem je mee? * Een geldige BIG-registratie als GZ-Psycholoog en AGB code; * Goede sociale vaardigheden: je moet kunnen luisteren, inspireren en motiveren en kunnen omgaan met weerstand; * Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een actieve, open en onderzoekende houding; * Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen en hebt gevoel voor humor.

Aanbod

Wat neem je mee? * Een geldige BIG-registratie als psychotherapeut en AGB code; * Goede sociale vaardigheden: je moet kunnen luisteren, inspireren en motiveren en kunnen omgaan met weerstand; * Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een actieve, open en onderzoekende houding; * Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen en hebt gevoel voor humor.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!