GZ Psycholoog (online) – Thuis

Introductie

Namens onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog die gelooft in online GGZ. De organisatie is voor iedereen direct beschikbaar, op elk tijdstip van de dag, vanaf elke plek in de wereld! Benieuwd? Lees onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is de eerste volledig online zorgorganisatie van Nederland. Ze bieden basis en gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg voor volwassenen met psychologische problemen of stoornissen. Persoonlijk en direct contact via videobellen met deskundige behandelaren vanuit je eigen omgeving. Ze zijn altijd bereikbaar via videobellen, chat of telefoon. Behandelingen worden altijd toegesneden op het persoonlijke leven en op de dieperliggende oorzaak van de cliënten.

Functie

Wat ga je doen? In de functie van GZ-psycholoog en regiebehandelaar draag je samen met de behandelaar zorg voor: * Intakegesprekken en opstellen van behandelplannen; * Toepassen van diverse therapievormen en werk je met diverse cliënten (bGGZ en sGGZ); * Verrichten van psychodiagnostisch onderzoek; * Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de instelling.

Functie-eisen

Wat neem je mee? * BIG-registratie tot GZ-Psycholoog * Eén tot twee jaar werkervaring is gewenst, evenals aantoonbare interesse in persoonsgerichte psychotherapie (CGT/ACT/IPT/SFT).

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Het betreft een dienstverband voor drie tot vijf dagen (24 tot 36 uur) per week met een arbeidsvoorwaardenpakket conform CAO GGZ; * Dagen en tijden in overleg; De organisatie biedt jou een unieke kans om als professional naast je eigen behandelingen samen met een specialist (klinisch psycholoog, psychiater) vorm en sturing te geven aan een team van basispsychologen. Binnen de organisatie is ruimte voor eigen inbreng op diverse vlakken. Zij bieden mogelijkheden tot verdere scholing, intervisie en supervisie.

Inlichtingen

Stefan van Straten | 06-29560620 | stefan@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Stefan van Straten | 06-29560620 | stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!