GZ-Psycholoog – Noord-, Midden- en Zuid-Limburg

Introductie

Ben jij GZ-Psycholoog en zet jij jouw expertise op gebied van ASS graag in om deze teams naar een hoger level te tillen? Lees deze vacature gauw verder!

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie is koploper op het gebied van behandeling van o.a. ASS. Met meerdere vestigingen Limburg zit er voor jou altijd eentje in de buurt. Ze zijn gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met (alle vormen van) autisme – en hiernaast LVB, stemmings- of angstklachten, A(D)HD en lichte persoonlijkheidsproblematiek.

Functie

Wat ga je doen? Hun belangrijkste inzicht: elk mens met autisme is uniek en heeft dus een unieke begeleiding en/of behandeling nodig. Er zijn geen strenge protocollen – er is veel vrijheid om buiten de norm om te denken. Je werkt in een team van +- 10 man, er is drie keer per dag een overdracht en iedere week een MDO. Je werkt nauw samen met gedragsdeskundigen en woonbegeleiders. In de rol van (waarnemend) P-opleider ben je (mede)verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid en opleidingsklimaat van de GZ-opleiding en bouwwerk waarbinnen de PIOG’s hun opleiding volgen. * Je coördineert diagnostische onderzoeken en behandeltrajecten. De behandeling en diagnostiek is voornamelijk gericht op ASS. Daarnaast kan ook ADHD, depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsproblematiek aan de orde komen. * Je voert individuele op maat gemaakte behandelingen uit. * Je adviseert behandelaren met betrekking tot de inhoud van de individuele behandeling. * Je onderhoudt contacten met verwijzers en ketenpartners en neemt deel aan diverse overleggen.

Functie-eisen

Wat neem je mee? * Je hebt een BIG-registratie als Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog of Psychotherapeut. * Als P-Opleider voldoe je aan de hiertoe geldende criteria zoals duur van de BIG registratie en de werkervaring. * Je hebt een goede kennis van problematiek van uiteenlopende aard en je hebt affiniteit en ervaring met de beschreven doelgroep en problematiek. Affiniteit met ASS en/of Persoonlijkheidsproblematiek is een pré. * Je bent zelfstandig, besluitvaardig en cliëntgericht. * Je vindt het leuk om bij te dragen aan een zich steeds vernieuwende en verbeterende organisatie * Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit. * Je bent een enthousiaste, inventieve en doortastende persoonlijkheid.

Aanbod

Wat brengen zij jou? De werkuren, locatie en de keuzes voor de specialismen worden in onderling overleg bepaald. * Korte lijnen tussen de verschillende disciplines. We maken vaak gebruik van elkaars expertise en reageren zo nodig snel op veranderingen. * Ruimte om je eigen agenda te beheren en mee te denken in de samenstelling van je caseload. * Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hiertoe behoren ook opleidingsmogelijkheden t.a.v. verschillende invalshoeken (o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie en EMDR). * Een werkomgeving waarin we altijd benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. * Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ, een pensioenregeling bij PFZW en een collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering. * Je start met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd In je arbeidsovereenkomst is ook een afspraak vastgelegd voor een persoonlijk opleidingsbudget * De functie GZ-Psycholoog is ingedeeld in FWG 65 van de cao GGZ (max € 5.553-, bij een 36-urige werkweek)

Inlichtingen

Ivana Lubina, ivana@ggz-werving.nl / 06-27016396

INTERESSE?

Ivana Lubina, ivana@ggz-werving.nl / 06-27016396

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!