GZ-psycholoog (Midden-Limburg) – Nederweert

Introductie

Ben jij de GZ-Psycholoog die de behandelverantwoordelijkheid wil combineren met het (waarnemend) P-opleiderschap? Lees dan nu verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? De instelling in kwestie is dé specialist in autisme in de regio Limburg en Noord-Brabant. Gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met (een vorm van) autisme. Ook bieden ze behandeling en begeleiding bij andere problemen. Bijvoorbeeld stemmings– of angstklachten, AD(H)D of een lichte verstandelijke beperking. Hun visie; elk mens met autisme is uniek en heeft dus een unieke begeleiding en/of behandeling nodig. Wat is de beste manier om jou of je kind te helpen? Jezelf kunnen zijn en ontwikkelen is belangrijk menen zij. En dat geldt zeker ook voor de mensen die bij deze mooie instelling werken.

Functie

Wat ga je doen? Je coördineert diagnostische onderzoeken en behandeltrajecten. De behandeling en diagnostiek is voornamelijk gericht op ASS. Daarnaast kan ook ADHD, depressie, angst, trauma en persoonlijkheidsproblematiek aan de orde komen. Verder voer je ook individuele en op maat gemaakte behandelingen uit en adviseer je behandelaren met betrekking tot de inhoud van de individuele behandeling. Je onderhoudt contacten met verwijzers en ketenpartners en neemt deel aan diverse overleggen. In de rol van (waarnemend) P-opleider ben je (mede)verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid en opleidingsklimaat van de GZ-opleiding en bouwwerk waarbinnen de PIOG’s hun opleiding volgen. En uiteraard wordt het gewaardeerd wanneer je kritisch meedenkt in beleid en uitvoering t.a.v. je werkzaamheden om zo een prettige (werk)omgeving te creëren voor zowel cliënten als collega’s.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Je hebt een BIG-registratie als Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch psycholoog of Psychotherapeut; * Als P-Opleider voldoe je aan de hiertoe geldende criteria zoals duur van de BIG registratie en de werkervaring; * Je hebt een goede kennis van problematiek van uiteenlopende aard en je hebt affiniteit en ervaring met de beschreven doelgroep en problematiek. Affiniteit met ASS en/of Persoonlijkheidsproblematiek is een pré; * Je bent zelfstandig, besluitvaardig en cliëntgericht; * Je vindt het leuk om bij te dragen aan een zich steeds vernieuwende en verbeterende organisatie; * Je kunt functioneren in een multidisciplinair team en beschikt daarvoor over een hoge mate van collegialiteit en flexibiliteit; * Je bent een enthousiaste, inventieve en doortastende persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een deskundig team dat intensief en met een open blik samenwerkt. Het behandelteam bestaat uit GZ-psychologen, Psychotherapeuten, Psychiaters, Orthopedagoog Generalisten, Psychologen, Orthopedagogen, Gedragsdeskundigen en Woonbegeleiders; * Korte lijnen tussen de verschillende disciplines; * Ruimte om je eigen agenda te beheren en mee te denken in de samenstelling van je caseload; * Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Hiertoe behoren ook opleidingsmogelijkheden t.a.v. verschillende invalshoeken (o.a. cognitieve gedragstherapie, schematherapie, psychoanalytische psychotherapie, systeemtherapie en EMDR); * Goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-GGZ, een pensioenregeling bij PFZW en een collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering; * Je start met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; * In je arbeidsovereenkomst is ook een afspraak vastgelegd voor een persoonlijk opleidingsbudget; * De functie GZ-Psycholoog is ingedeeld in fwg 65 van de cao GGZ (max € 5.553-, bij een 36-urige werkweek).

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!