GZ-Psycholoog – Leidschendam / Lisse / Gouda / Zoetermeer / Leiden / Katwijk

Introductie

Ben jij een ondernemende, positief ingestelde collega die cliënten die lijden aan complexe psychiatrische problematiek kan helpen aan duurzaam herstel met eigentijdse behandelmethodes? Lees gauw verder.

Organisatie

Waar ga je werken? Met de expertise van ruim 2200 professionals staat onze opdrachtgever bekend om haar totaalaanbod aan geestelijke gezondheidszorg voor bewoners van het noorden en midden van Zuid-Holland; een centrum voor volwassenen en kinder- en jeugdzorg vanuit drie landelijk opererende specialistische centra. Voor verschillende vestigingen zijn op zoek naar een ervaren collega GZ-Psycholoog Volwassen en/of Kind&Jeugd. Cliënten kunnen, waar nodig, na hun 18e levensjaar doorbehandeld blijven worden. De organisatie zet in op een nieuwe manier van denken en werken; anders leren kijken, waarbij niet het proces, maar juist de mens weer centraal staat. Waar diagnostisering en behandeling weer een hulpmiddel worden en geen doel op zich. Cliënten worden behandeld binnen de volgende vier zorglijnen: * Trauma en hechting; * Stemming en angst; * Autisme; * Verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrie; * (De zorglijn persoonlijkheidsproblematiek is in ontwikkeling). Je werkt in een multidisciplinair team van therapeuten tot verpleegkundigen en van SPV’ers tot psychiaters.

Functie

Wat ga je doen? Deze organisatie behandelt cliënten, jong en oud, vanuit een breed aanbod aan psychologische methodieken en therapievormen. Om het zorgaanbod blijvend te verbeteren denk je actief mee over de verdere ontwikkeling van de verschillende behandelmethoden. En verder? * Je voert intakegesprekken met cliënten; * Je bent verantwoordelijk voor de indicatiestelling en besluitvorming van het behandelplan van cliënten; * Je voert psychodiagnostische onderzoeken uit; * Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van cliënten; * Je bent (in de meeste gevallen) regiebehandelaar. Uiteraard verschillen de werkzaamheden per expertise-team, vrijblijvend kennismaken om te onderzoeken welk team het best bij jou past kan altijd!

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken? Als professional sta je stevig in je schoenen en heb je een positieve en enthousiaste instelling. Verder vinden ze de onderstaande punten bij jou terug: * Je hebt een BIG-registratie; * Je wil werken aan de ‘nieuwe psychiatrie’; * Je werkt graag in een multidisciplinair team; * Een transparante houding en gericht op samenwerken; * Een proactieve, flexibele en leergierige mind-set; * Je denkt ‘out of the box’.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een contract voor onbepaalde tijd conform (CAO GGZ); * Salaris obv CAO GGZ schaal 65; * Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris; 8% vakantietoeslag; * Reis- en onkostenvergoeding; * Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; * Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen); * Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen; * Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren; * Opleiding en ontwikkeling via de Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en E-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Neem contact op met Stefan van Straten via 06-29560620 of stefan@ggz-werving.nl.

INTERESSE?

Stefan van Straten via 06-29560620 of stefan@ggz-werving.nl.

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!