GZ-Psycholoog K&J / Orthopedagoog-Generalist – Amsterdam en omstreken

Introductie

Alle hulp onder één dak: van opvoedondersteuning tot hoog-complexe psychiatrische zorg. Bekijken wat kinderen, jongeren en gezinnen écht nodig hebben. Samen, aandacht, verdiepend & lef – Doe jij mee?

Organisatie

Waar ga je werken? Deze organisatie biedt specialistische jeugdhulp én academische kinder- en jeugdpsychiatrie. Zo krijgt elk kind en gezin de hulp die nodig is. Integraal. En op een goede en efficiënte manier. Ze werken met vele multidisciplinaire teams en samen zoeken ze naar de best passende – én effectieve – oplossingen. Ze doen wetenschappelijk onderzoek en zetten zich in voor innovatie. Ze ontwikkelen nieuwe hulpvormen, en zorgen zo voor nog betere, op elkaar afgestemde hulp. Ze vinden het belangrijk dat jij je als professional kunt blijven ontwikkelen, vernieuwen en verdiepen. Met eigen programma’s bieden ze opleidingen en trainingen voor alle medewerkers. Daarnaast zijn ze een opleidingsinstituut voor kinder- en jeugdpsychiaters, psychologen en andere professionals. En: de organisatie heeft 3 TOPGGz-afdelingen. Hier kunnen kinderen en jongeren uit heel Nederland terecht voor hoogspecialistische en topklinische zorg. Je kunt dus aan de slag in de volle breedte van de specialistische jeugdhulp.

Functie

Wat ga je doen? Met verschillende expertises en multidisciplinaire teams zijn er voor collega’s erg veel mogelijkheden, bijvoorbeeld werken in team MTP (multidimensionale Therapeutische Pleegzorg), of team Acute Spoed, of team Forensisch, DGT, Ziekenhuisteam en nog meer. Een combi van verschillende teams behoort ook tot de mogelijkheden. Iedere collega komt terecht in een team waar zijn/haar expertise aansluit, maar waar ook voldoende uitdaging geboden kan worden. Zo stimuleren ze bijv. personeel hun eigen grenzen op te zoeken en zodoende te blijven ontwikkelen. Ben jij toe aan een nieuwe omgeving of soms gewoon nieuwsgierig naar andere mogelijkheden? Onderzoek het perspectief op de toekomst van jouw carriere in een vrijblijvend gesprek. Je komt te werken in een multidisciplinair team bestaande uit o.a. sociotherapeuten, vaktherapeuten, een basispsycholoog en een ouderbegeleider. Natuurlijk is geen dag hetzelfde, maar dit ga je in ieder geval doen: * Uitvoeren van intake en indicatiestelling; psychodiagnostiek/ procesdiagnostiek; * Bieden van begeleiding en behandeling waaronder verschillende vormen van psychotherapie en eventueel medicatiebehandeling(indien psychiater) van kinderen en hun gezinnen; * Zorg dragen voor een goede verslaglegging; * Leidinggeven van het behandelproces in een multidisciplinair team; * Geven van onderwijs en supervisie aan stagiaires en opleidelingen.

Functie-eisen

Wat neem je mee? * Een opleiding als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist afgerond; * Een opleiding tot Klinisch psycholoog of Psychotherapeut; * Een BIG-registratie als kinder- en jeugdpsychiater; * Kennis van en ervaring met cognitieve- en gedragstherapeutische technieken en systemische interventies; * Kennis van recente ontwikkelingen binnen het vakgebied en gericht op het bijhouden ervan door middel van bijscholing; * Affiniteit met diagnostiek en behandeling; * De wens om outreachend te werken op locaties waar het kind opgroeit (sommige teams werken ambulant).

Aanbod

Wat bieden zij jou? Een betekenisvolle baan waarin je je met ruim 2000 collega’s dagelijks inzet voor betere jeugdhulp. Je mag mee denken in teamtaken en organisatorische veranderingen binnen het kader van zelfsturing. Je werkt samen met diverse afdelingen en ketenpartners zoals onder meer: Veilig Thuis, Jeugdbescherming, Raad voor de Kinderbescherming, Samendoen teams, Ouder en Kind teams, GGZ-instellingen en GGD; Dit alles uiteraard in een uitdagend, informeel met humor, vakkundig en dynamisch team. Arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg (GZ of OG) of cao GGZ (KP, PT of KJP).

Inlichtingen

Stefan van Straten | 06-29560620 | stefan@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Stefan van Straten | 06-29560620 | stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!