GZ-Psycholoog K&J – Dordrecht

Introductie

Wil jij als GZ-Psycholoog onderdeel uitmaken van een kleine dynamische organisatie in opbouw? Lees dan verder.

Organisatie

Het betreft dus een dynamische en groeiende praktijk met hun hoofdvestiging in de buurt van Apeldoorn en een nieuwe vestiging in Dordrecht gericht op psychische zorg voor zowel volwassenen als kind en jeugd tot 18 jaar en hun ouders. Mensen kunnen er terecht voor o.a. ADHD, angst, depressie, autisme en hoofdbegaafdheid. Ze kijken verder dan labels, denken out-of-the-box en proberen per persoon te kijken naar wat de beste zorg is.

Functie

Ze zijn opzoek naar een GZ-Psycholoog K&J / Orthopedagoog-Generalist (als je daarnaast ook volwassenen wil behandelen is het helemaal top) die zelfstandigheid en verantwoordelijkheid belangrijk vindt en graag in een dynamische omgeving werkt. Naast behandelen is diagnostiek, supervisie en regiebehandelaarschap ook onderdeel van je takenpakket. Je houdt je verder ook bezig met: MDO’s; Adviezen en resultaatbesprekingen; Opstellen behandelplannen; Begeleiding van stagiares. Heb je eigen ideeën en een visie over het vak? Graag!

Functie-eisen

Wat ze vragen van jou: Minimaal 24 uur per week beschikbaar; Basisaantekening diagnostiek; Cursussen gevolgd van bijvoorbeeld EMDR, CGT, ACT en Schematherapie; Ervaring met werken met kinderen, jeugdigen en hun ouders of bereid dit je snel eigen te maken; Leergierig; Flexibiliteit en zelfstandigheid.

Aanbod

Wat zij bieden: Salaris volgens CAO GGZ; Korte lijnen en persoonlijke aanpak; Thuiswerkmogelijkheden bespreekbaar; Een interessante omgeving in opbouw.

Inlichtingen

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Stefan van Straten: +31(0)6 29560620 of stefan@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Stefan van Straten +31 (0)6 29560620 of stefan@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Stefan van Straten

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!