GZ Psycholoog Kind & Jeugd – Amsterdam

Introductie

Ben jij creatief en flexibel en goed in staat buiten de hokjes te denken? Dan ben jij ongetwijfeld de GZ-psycholoog Kind Jeugd waar ik naar op zoek ben!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Een groeiende Psychologenpraktijk voor kinderen, jongeren en ouders. Ze doen zowel psychodiagnostiek als individuele- en groepsbehandelingen en zijn gespecialiseerd in begeleiding bij leer en gedragsproblemen.

Functie

Wat ga je doen? Jouw werkzaamheden als GZ-Psycholoog bestaan uit het uitvoeren van intakes en het opstellen van behandelplannen. Problematieken die je gaat behandelen zijn: * Concentratieproblemen ADHD/ADD; * Burn-out bij jongeren; * Faalangst; * Leerproblemen. Tevens kunnen cliënten ook terecht voor onderzoeken naar: * Hoogbegaafdheid; * ADHD/ADD of ASS; * Leermogelijkheden en leerproblemen; * Dyslexie; * Intelligentieonderzoek.

Functie-eisen

Wie ben jij? * GZ-Psycholoog met BIG-registratie; * Je hebt ervaring met kinderen, jongeren en jongvolwassenen; * In contact met cliënten ben je betrokken, nieuwsgierig en empathisch; * Binnen een team vind je het leuk om mee te denken, initiatief te nemen en ben je flexibel.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Veel vrijheid, onder andere in het bepalen van je werktijden. Bij online behandelen kun je ook denken aan thuis werken; * Begeleiding vanuit een collegiaal en informeel team; * Ze bieden collega’s de ruimte om aan te sluiten bij de wensen en mogelijkheden van de cliënten en daarmee de behandeling vorm te geven; * Voldoende ruimte voor professionele en persoonlijke groei; * Een marktconform salaris, schaal 65 (max. € 5.439,- o.b.v. 36 uur); * Mooi gelegen en makkelijk te bereiken locatie.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!