GZ-Psycholoog Kind en Jeugd – Amsterdam

Introductie

Ben jij GZ-Psycholoog K&J met affiniteit in de Forensische (GGZ) sector, en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied? Lees onze vacature. Vrijblijvend kennismaken kan uiteraard altijd.

Organisatie

Deze organisatie is het grootste centrum voor forensische geestelijke gezondheidszorg (ggz) in Nederland. Ze bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met grensoverschrijdend of strafbaar gedrag. Er worden behandelingen voor zowel jongeren als volwassenen geboden. De behandelmethodes zijn zelf ontworpen en daarmee uniek, al jaren bewijzen zij dé specialist te zijn! In Amsterdam is deze organisatie op zoek naar een GZ-Psycholoog Kind en Jeugd. Het team bestaat uit enthousiaste (GZ-) psychologen, systeemtherapeuten, een psychiater en orthopedagoog-generalisten die intensief met elkaar samenwerken. Ze zijn gericht op verdere groei en verwachten daar van jou een actieve bijdrage in.

Functie

Wat ga je doen? * Je voert zelfstandig intakes, diagnostiek en behandelingen uit. * Naast individuele gesprekken met de jongere voer je ook gesprekken met ouders en anderen uit het netwerk van de jongere (waaronder school en ketenpartners). * Je neemt wekelijks deel aan multidisciplinaire besprekingen binnen het team. * Naast de directe cliëntenzorg is er de mogelijkheid je in te zetten voor neventaken zoals het verder ontwikkelen van het behandelaanbod. * Je doet voorstellen voor verbetering van de inhoud van kwaliteit van de zorg (innovatie en ontwikkeling). * Naast je eigen caseload, kan je worden ingezet als regiebehandelaar in (complexe) casuïstiek.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Je bent BIG-geregistreerd GZ-psycholoog; * Je hebt affiniteit en/of ervaring met de forensische doelgroep; * Je bent verbindend, integer en kan de-escalerend optreden.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Regie over het invullen en vormgeven van je eigen takenpakket. * Daarnaast bieden ze je uitdagend en veelzijdig werk in een professionele omgeving waar collega’s intensief met elkaar samenwerken. * Ontwikkelmogelijkheden; zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. * Als het forensisch werken nieuw voor je is, zijn er verschillende interne opleidingen die jou de kennis geven die je nodig hebt voor het werk. * Een jaarlijks individueel opleidingsbudget, voldoende toereikend voor je herregistratie. * De functie is ingeschaald conform de salarisschalen van de CAO GGZ en is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

IK HEB INTERESSE! kan via de website, per telefoon, of via de mail. Neem contact op via e-mail: denise@ggz-werving.nl of bel naar +31 6 46416009. Tot gauw!

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!