GZ (Neuro) Psycholoog: Medisch en toch kortdurend behandelen. Nieuwsgierig? – Geldrop

Introductie

Ben jij als GZ-Psycholoog op zoek naar een nieuwe baan binnen een medische omgeving, en vind je het leuk om beleidsmatige taken op je te nemen? Lees deze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken? Een klein ziekenhuis: Persoonlijke betrokkenheid, open communicatie en ruimte om van elkaar te leren staan hoog in het vaandel. Tevens zijn er korte lijnen in de samenwerking met verwijzers en andere collega’s. Je werkt met volwassen patiënten, zowel op het gebied van diagnostiek als behandeling. Je behandelt patienten van het ziekenhuis, welke zijn doorverwezen door een medisch specialist. Je kunt denken aan problematieken als depressie, angst, rouw verwerking e.d. Trajecten zijn vaak kortdurend, een combinatie van bGGZ en sGGZ, voor extreme problematiek verwijzen ze door naar andere GGZ instellingen. Het hechte team bestaat uit een Klinisch Psycholoog (vacature), 3 GZ-psychologen, 1 GZ-psycholoog i.o., 2 psychologen i.o., 2 psychodiagnostisch medewerkers en 2 polikliniek assistenten. Daarnaast ben je lid van de Vereniging voor Specialisten in Dienstverband van het ziekenhuis.

Functie

Wat ga je doen? * Het verrichten van (neuro)psychologische diagnostiek, intake en indicatiestelling; Het actief participeren in de samenwerking en MDOs met medisch specialisten in het ziekenhuis, zoals binnen de werkvelden neurologie en geriatrie. Daarnaast lever je een bijdrage aan de POP poli. Op deze poli begeleid je zwangere vrouwen met psychische problemen van wie de baby mogelijk risico loopt – dit doe je samen met de verloskundige; * Het bieden van kortdurende behandelingen aan patiënten die door medisch specialisten zijn verwezen. Het betreft zowel poliklinische als klinische patiënten; Hierbij is ervaring met CGT, ACT en EMDR gewenst; * Je levert een belangrijke bijdrage aan de opleiding van de stagiaire en de psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Functie-eisen

Wat breng je mee? * Je bent in het bezit van een BIG registratie tot GZ- Psycholoog; * Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt of ervaring met CGT. Beheersing van behandeltechnieken zoals EMDR en ACT is gewenst; * Je hebt aantoonbare ervaring en affiniteit met de medische psychologie of de somatische gezondheidszorg, (neuro)psychologische diagnostiek; * Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk; * Je kunt inspelen op steeds wisselende situaties, je bent stressbestendig, ondernemend, creatief, proactief en een teamspeler; * Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van het psychosociale team van het Anna. Tot slot: Vind je het leuk om beleidsmatige taken op je te nemen en PIOG’s te begeleiden? Graag!

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Mogelijkheid tot vast contract bij aanvang dienstverband; * Ze bieden je een uitdagende werkplek voor 28-36 uur per week met veel variatie in een leuk team, waar professionaliteit voorop staat, maar waar zeker ook ruimte is voor humor; * Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in functiegroep 65; * Ze bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling. Je hebt recht op een opleidingsbudget; Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om onbeperkt trainingen te volgen van GoodHabitz!

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!