GGZ Werving en Selectiebureau

GGZ Werving en Selectiebureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GGZ
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in GGZ Werving & Selectiebureau. Wij gaan sinds 2010 verder dan de andere recruiting & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg, zij houden zich enkel bezig met het matchen van de geschikte kandidaat aan een functie door uitsluitend te kijken naar de functie-eisen en de vaardigheden van de kandidaat. Wij vinden boven alles dat het een kwalitatieve samenwerking betreft wanneer het ontstaat vanuit een prettige ontmoeting, dit doe je door samen een zo aangenaam mogelijke connectie op te bouwen. Als we zien dat de kandidaat de functie misschien zou kunnen vervullen, onderzoeken we daarnaast of de kandidaat wel echt matcht bij de organisatie.

Vanaf 2010 hebben wij allerlei vacatures ingevuld, van GZ-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er vereist is voor een specifieke functie. Voor de objectieve, kwalitatieve match hebben we als bedrijf 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. Voor de subjectieve match, of iemand kan groeien binnen het bedrijf, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die grondig onderzoeken en goede beoordelingen kunnen maken.

Specialistisch GGZ Werving & Selectiebureau

Wij onderscheiden ons binnen de GGZ Werving dankzij ons altijd toenemende netwerk van connecties waar de ideale collega geheid te vinden is. Dit is geholpen door een gedreven team van psycholoog-wervers gedreven door opgedane werkervaring, een eigen effectieve werkstijl en natuurlijk passie voor het selecteren.

Werving met psychologische vaardigheden

Onze psycholoog-wervers zijn belangrijk voor de doelgroep waar de kandidaten vandaan moeten komen, namelijk: de latente werkzoekenden. We onderscheiden ons doordat we deze groep herkennen en daarnaast doen inzien dat een andere functie voordelig voor ze kan zijn. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien door de studie van NOA. Een kleine 8,9% van de werkzoekenden geven aan zoekende te zijn. Daartegenover staat de grote groep van werkzoekenden die hun verlangen verborgen houden, dat percentage is om en nabij 72%.

GGZ Werving & Selectiebureau zonder verrassingen

Bij belangstelling van de kant van de kandidaat kunnen we een document opbouwen aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door u voor een aanvankelijke ontmoeting wordt uitgenodigd dan komt onder andere het loopbaanverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod. Dit gebeurt door middel van een individueel face-to-face diepte interview en carrière assessment die wij afnemen. Na ons traject gaat u welingelicht het gesprek aan en kunt u direct het diepe in gaan met de kandidaat.