GGZ Werving en Selectie Bureau

GGZ Werving en Selectie Bureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GGZ
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in GGZ Werving en Selectie Bureau. Wij bestaan sinds 2010 voor de objectieve, kwalitatieve match en hebben als bedrijf nagenoeg 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. We hebben diverse vacatures ingevuld, van basis-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er vereist is voor een specifieke functie. Voor de subjectieve overeenkomst, of iemand kan groeien binnen het bedrijf, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die betrouwbare en valide beoordelingen kunnen maken.

Wij vinden dat het een kwalitatieve samenwerking moet ontstaan vanuit een prettig samenkomst, dit doe je door samen een zo aangenaam mogelijke connectie op te bouwen. Als we constateren dat de kandidaat de functie misschien zou kunnen vervullen, onderzoeken we ook of de kandidaat wel matcht bij de organisatie. Wij gaan sinds 2010 verder dan de andere werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg, zij houden zich enkel bezig met het koppelen van de geschikte kandidaat aan een functie door uitsluitend te kijken naar de functievereisten en de vaardigheden van de kandidaat.

Gespecialiseerd tot GGZ Werving en Selectie Bureau

De ideale werknemer is hoogstwaarschijnlijk in ons altijd groeiende netwerk van connecties te vinden. Die is opgebouwd dankzij onze kundigheid, werkervaring, werkstijl en passie voor het selecteren. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en daarbij hebben we een gedreven team van psycholoog-wervers opgebouwd.

Werving met psychologische vaardigheden

Onze psychologische achtergrond is relevant bij de groep werkzoekenden. We onderscheiden ons doordat we de verborgen behoefte bij hen herkennen en daarnaast doen inzien dat een andere baan voordelig voor ze is. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien aan de hand van het onderzoek van NOA. Maar 8,9% van de werkzoekenden geven aan daadwerkelijk zoekende te zijn. Daartegenover staat de groep van werkzoekenden die hun behoefte latent houden, dat percentage is rond de 72%.

GGZ Werving en Selectie Bureau zonder verrassingen

Na ons traject gaat u voorbereid het gesprek aan en kunt u direct het diepe in gaan met de kandidaat. Dit doen we bij interesse van de kant van de kandidaat aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd dan komt onder andere het loopbaanverleden en arbeidsvoorwaarden aan bod door een persoonlijk diepte tweegesprek en carrière assessment die wij afnemen.