GGZ Recruitment

GGZ Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GGZ
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in GGZ Recruitment. Sinds 2010 zijn wij begonnen met het verwerven van langdurige werkrelaties tussen GGZ organisatie en kandidaat binnen de GGZ en specialistische GGZ, door kwalitatieve matches te maken tussen werkgever, functie en kandidaat. Daarbij verschillen wij ten opzichte van andere wervingsbureau’s door uitsluitend aan de slag te gaan met psychologen en die bij te scholen tot recruiters wat tot succes heeft geleid binnen de GGZ.

Werving met psychologische achtergrond

Onze achtergrond en drive bij onze wervers komt naar voren in het zien van de verborgen behoefte. Aan de hand van een studie van NOA is dit evident want onder werkzoekenden 72% is latent en maakt dit niet duidelijk. 8,9% van het werkzoekende GGZ personeel maakt dit wel openbaar. Wij onderscheiden ons doordat onze wervers dit volledig begrijpen en begrijpen wat kandidaat én werkgever willen bereiken binnen het recruitingstraject.

Specialistisch in GGZ Recruitment

Dankzij de specialisatie, werkhouding, aanpak en inspanningen van ons bedrijf zijn wij uniek binnen de GGZ Werving en hebben we een actief en ontwikkelend professioneel netwerk van deskundigen binnen de GGZ. Voor het vinden van goede afspraken tussen personeel en werkgever, helpt ons psychologische verleden. Hierdoor is onze aanwinst voor u: duurzamere werkrelaties en meer tevredenheid voor alle betrokken partijen binnen het recruitingsproces.

Wij werken alleen door middel van de aanpak van FBRC GGZ Werving: GGZ Recruitment. De werkwijze bestaat uit de volgende richtlijnen  nauw zijn verweven. Allereerst vellen we een oordeel over de kandidaat en linken we die vervolgens met de vacature. Dan beraadslagen we dit met u en wordt de kandidaat voorgesteld. Voor een kwalitatieve match tussen de kandidaat en de organisatie en voor een goede werkverhouding is het relevant dat de kandidaat en de organisatie goed matchen.

GGZ Recruitment zonder verrassingen

Het is relevant om te benadrukken dat wij een complete stijl van werken hebben. De behoeftes van beide partijen worden schriftelijk verwerkt door middel van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Deze documenten stellen de kandidaten voor. Wilt u dan de kandidaat ontmoeten? Dan gaan we door met het volgende proces waar een diepte gesprek met de kandidaat en een carrière assessment worden afgenomen. Hier komt de carrière van de kandidaat uitvoerig aan bod. Dan doen wij een referentiecheck en maken een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Deze informatie ontvangt u van ons voor het eerste sollicitatiegesprek met de kandidaat en dan komt u niet voor verrassingen te staan.