GGZ Recruiter

GGZ Recruiter volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“GGZ

Bij FBRC GGZ Werving begrijpen wij dat het vinden van de juiste GGZ collega’s moeilijk kan zijn. Wij hebben dan ook als doel om binnen de GGZ langdurige werkrelaties tot stand te brengen. Deze worden gerealiseerd door een goede match te vinden tussen kandidaat, functie en de werkgever. Ons immer groeiende netwerk van GGZ deskundigen en het kunnen achterhalen of iemand met de functie overeenkomt, is door onze specialisatie binnen de gezondheidszorg geen enkel probleem. Dit komt voornamelijk door onze gespecialiseerde recruitment consultants die een psychologische opleiding hebben afgerond. Sinds 2010 hanteren wij deze nauwkeurige aanpak en deze heeft al tot vele successen geleid. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

GGZ Recruiter zonder onaangename verrassingen

Indien alle partijen interesse hebben en het eens zijn dat er een match is met de functie en organisatie, nemen we bij de kandidaat een carrière waarden assessment af en wordt de kandidaat bij ons op kantoor uitgenodigd voor een diepte-interview. Gedurende het diepte-interview wordt onder andere de carrièreloopbaan, de wensen en ambities en de motivaties besproken. Voordat het diepte-interview plaatsvindt, is er al informatie van het CV en motivatiedocument van de kandidaat gevraagd waarmee we voor u een informatief dossier over de kandidaat hebben samengesteld. De volgende belangrijke documenten komen erbij: een uitvoerige referentiecontrole en de arbeidsvoorwaarden van de kandidaat. Op het moment dat u de kandidaat dan de eerste keer face-to-face ontmoet, heeft u al veel achtergrondinformatie dankzij onze uitgebreide dossier en kunt u direct de diepte in gaan en wordt u niet verrast door ongewenste verrassingen.

GGZ Recruiter met psychologische benadering

Onze Recruitment Consultants zijn als psychologen boven alles ervaren in het herkennen van de latente behoefte en het zoeken naar een nieuwe uitdaging voor de latente kandidaten. Aan de hand van onderzoek van NOA blijkt dat deze ervaring zeer belangrijk is. Uit het onderzoek bleek dat 19,1% graag blijft werken waar die nu werkt, enkel 8,9% van het GZ personeel in Ndereland actief zoekt naar een nieuwe uitdaging en ruim 72% van de werkzoekenden latent is. Onze Recruitment Consultants – opgeleid tot psychologen –  zijn in dit opzicht in het voordeel en weten daarnaast wat beide partijen willen bereiken met het wervingstraject: een duurzame, plezierig en kwalitatieve samenwerking