Gezocht: Psychiater K&J binnen kleine, informele en zeer flexibele organisatie! – Zuid-Holland

Introductie

Als Psychiater K&J op zoek naar een rol binnen een dynamische, energieke GGZ-instelling waar samenwerken hoog in het vaandel staat? Lees dan gauw deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie biedt zorg in zowel de GB-GGZ als in de S-GGZ vanuit verschillende vestigingen in de driehoek Utrecht – Gorinchem – Dordrecht. Binnen dit werkgebied bieden zij een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud.

Het professionele en enthousiaste team, jouw aanstaande collega’s dus, bestaat uit o.a. psychiaters, klinisch psychologen, verpleegkundig specialisten, psychotherapeuten, systeemtherapeuten, GZ-psychologen, basispsychologen en een deskundig front- en backoffice team.

Functie

Wat ga je doen?

De leden van de directie en het management zijn grotendeels ook (GZ-)psycholoog en geven zelf therapie om de feeling met de werkvloer te behouden. Ze werken vanuit verschillende vestigingen. Dit betekent dat ook de fysieke afstand richting de cliënt beperkt is, wat vertaald wordt in een persoonlijke aanpak en omgang met de cliënten. Binnen de organisatie zijn de collega’s eerlijk, zorgzaam, transparant en betrokken. Er wordt continu aan verbetering en innovatie gewerkt, waarbij ze het erg belangrijk vinden dat iedereen daarin gehoord wordt.

Per direct is onze opdrachtgever op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater die het team komt versterken voor 4-15 uur per week. Flexibiliteit over de invulling van je uren en het gedeeltelijk op afstand werken behoren tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

Als kinder- en jeugdpsychiater vorm je een anker binnen de organisatie. Samen met je collega kinder- en jeugdpsychiater vanuit de regio Rivierenlanden/Vijfheerenlanden voer je onder andere kinderpsychiatrische onderzoeken en farmacotherapie uit en overleg je met collega’s één op één en in intervisie. Daarnaast denk/werk je mee in crisisgevoelige casuïstiek.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een breed aanbod in psychologische behandeling en diagnostiek voor jong en oud. Daarnaast zijn veel verschillende professionals bij ons in dienst, waardoor we de krachten kunnen bundelen en je je kunt blijven ontwikkelen.
* Als Psychiater K&J ben je zoveel mogelijk werkzaam vanuit een vast team in een mooi ingerichte en inspirerende werkomgeving. Er wordt enorme flexibiliteit geboden: mocht je liever een andere standplaats kiezen kan dit ook.
* Doordat ze werken vanuit verschillende vestigingen kunnen ze de zorg dicht bij de cliënten organiseren en is de aanpak voor cliënten persoonlijk. Deze persoonlijke aanpak vertaalt zich niet alleen naar de omgang met cliënten, maar ook naar de omgang met jou en je collega’s. Ze zijn eerlijk, zorgzaam, transparant en betrokken met elkaar. Ook blijven innoveren vinden zij erg belangrijk.
* De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen; met een studiebudget kan je naar jouw keuze cursussen en/of opleidingen doen.
* Ruimte voor initiatieven en ze staan open voor ideeën van jou en uit de groep.
* Een goed salaris conform CAO GGZ (afhankelijk van het aantal jaar werkervaring). ZZP’ers zijn ook welkom;

Last but not least: Veel gezelligheid in de vorm van o.a. uitjes.

Inlichtingen

Heb je vragen of wil je op deze functie reageren? Neem contact op met onze collega Ivana via tel: +31 (0)6 270 163 96 of mail naar ivana@ggz-werving.nl. Tot gauw!

Sollicitatie

Heb je vragen of wil je op deze functie reageren? Neem contact op met onze collega Ivana via tel: +31 (0)6 270 163 96 of mail naar ivana@ggz-werving.nl. Tot gauw!

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!