Gezocht: GZ-Psycholoog voor gerenommeerde verslavingszorg-kliniek – Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Introductie

Ben jij als GZ-Psycholoog op zoek naar een nieuwe baan binnen de verslavingszorg? Lees deze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze instelling is een van de meest gerenommeerde verslavingszorgklinieken in Europa. En tevens de eerste kliniek die volgens het 12 stappen model in Nederland de deuren opende. Ze hebben vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Aan ons het genoegen om voor bovenstaande locaties op zoek te gaan naar ervaren personeel.

In Nederland wordt ambulante zorg geboden, voor klinische opname reizen cliënten af naar Schotland en Ierland.

De medewerkers helpen de patiënten met het starten van een nieuw leven zonder het gebruik van middelen en met de heropbouw van verbroken familierelaties. Ze focussen met name op het laatstgenoemde, waardoor ook het nazorgtraject aantoonbaar soepeler verloopt. Als regiebehandelaar heb je jouw eigen caseload en biedt je zowel individuele als groepstherapie, dagbehandeling en ondersteuning voor de familie.

Functie

Over de functie:

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de individuele ambulante behandelingen en je bent lid van het multidisciplinaire behandelteam. Daarnaast draag je zorg voor groepsbehandelingen voor patiënten met comorbiditeit, stel je behandelplannen op en volg jij de ontwikkelingen van je patiënten op de voet. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de directeur behandelzaken.

Je werkt in een klein en specialistisch team met toegewijde collega’s. Ze hebben ruim 50 collega’s verspreid over Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Regelmatig organiseren ze onderling activiteiten waaronder etentjes en er is meestal 2 keer per jaar een team-uitje. Ook bieden ze ruimte voor intervisie, supervisie en (betaalde) opleidingsmogelijkheden. De lijntjes zijn kort en door de goed gestroomlijnde interne organisatie en hoge vakbekwaamheid van je collega’s, is je werk gericht op het leveren van excellente zorg.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Als GZ-psycholoog heb je minimaal 3-4 jaar werkervaring als behandelaar binnen de GGZ. Je hebt gedegen kennis van psychodiagnostiek, psychopathologie en evidence based behandelmethoden, in het bijzonder ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek.

Vanzelfsprekend stellen ze hoge eisen aan uitdrukkingsvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling en in Nederlandse en Engelse taal.

Ze vragen: 24 – 36 uur beschikbaarheid in de week – afhankelijk van de sollicitant.

Aanbod

Wat bieden zij?

* Inschaling: Goed salaris, check! Alle CAO-GGZ voorwaarden
als pensioen en eindejaarsuitkering, dubbel check!
* Ruime, betaalde opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
* Werkbezoek (indien weer mogelijk) naar Schotland in de
kliniek voor interne educatie.
* Werken in een fantastisch team van professionals.
* In eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om
die te verlengen.
* Soort dienstverband: part-time / full-time

Inlichtingen

Ben jij de GZ-Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met je CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina via 06-27016396 of mail naar ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina via 06-27016396 of mail naar ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!