Ervaren Psycholoog Verslaving – Rotterdam

Introductie

Als Psycholoog onderdeel worden van een team dat 1 doel voor ogen heeft; een alcohol- en drugsvrij leven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Waar ga je werken? Deze instelling is een van de meest gerenommeerde verslavingszorgklinieken in Europa. En tevens de eerste kliniek die volgens het 12 stappen model in Nederland de deuren opende. Ze hebben klinieken in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Met overige uitbreiding in het verschiet staat Zeist als eerste op de planning. De medewerkers helpen de patiënten met het starten van een nieuw leven zonder het gebruik van middelen en met de heropbouw van verbroken familierelaties. Het behandelen van verslavingen is mensenwerk. Deze instelling beschikt dan ook over een ervaren team van zeer betrokken en positief ingestelde behandelaren en medewerkers. Het team bestaat onder andere uit GZ psychologen, klinisch psychologen, psychiaters, psychologen en GGZ agogen. Velen van hen hebben zich gespecialiseerd in het behandelen van trauma’s, persoonlijkheidsproblematiek en andere veel voorkomende psychiatrische problematiek. Een aantal van de behandelaren is ervaringsdeskundig: oud-patiënten die zelf succesvol langdurig gestopt zijn en hun ervaringen en vaardigheden gebruiken om onze patiënten te helpen.

Functie

Over de functie: Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van de individuele ambulante behandelingen en je bent lid van het multidisciplinaire behandelteam. Daarnaast draag je zorg voor groepsbehandelingen voor patiënten met comorbiditeit, stel je behandelplannen op en informeer je patiënten over behandelmogelijkheden. Je werkt onder inhoudelijke verantwoordelijkheid van de regiebehandelaar. Je werkt in een klein en specialistisch team met toegewijde collega’s. Ze hebben ruim 50 collega’s verspreid over Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Regelmatig organiseren ze onderling activiteiten waaronder etentjes en er is meestal 2 keer per jaar een team-uitje. Ook bieden ze ruimte voor intervisie, supervisie en (betaalde) opleidingsmogelijkheden. De lijntjes zijn kort en door de goed gestroomlijnde interne organisatie en hoge vakbekwaamheid van je collega’s, is je werk gericht op het leveren van excellente zorg.

Functie-eisen

Wat neem je mee? Als ervaren psycholoog heb je minimaal 5 jaar werkervaring als behandelaar binnen de verslavingszorg en je bent in het bezit van een LOGO-verklaring. Een afgeronde CGt basis en opleidingen in trauma en/ of persoonlijkheidsstoornis zijn een pré. Je hebt ervaring in het behandelen van verslavingen, trauma en psychiatrische comorbiditeit. Je hebt gedegen kennis van psychodiagnostiek, psychopathologie en evidence based behandelmethoden, in het bijzonder ervaring in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek. Ervaringsdeskundigheid op het gebied van verslaving is een pré (min. 2 jaar clean sober). Vanzelfsprekend stellen ze hoge eisen aan uitdrukkingsvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling en in Nederlandse en Engelse taal. Ze vragen: 24 – 36 uur beschikbaarheid in de week – afhankelijk van de sollicitant.

Aanbod

Wat bieden zij? * Inschaling: Goed salaris, check! Alle CAO-GGZ voorwaarden als pensioen en eindejaarsuitkering, dubbel check! * Ruime, betaalde opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. * Werkbezoek (indien weer mogelijk) naar Schotland in de kliniek voor interne educatie. * Werken in een fantastisch team van professionals. * In eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om die te verlengen. * Soort dienstverband: part-time / full-time

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!