Den Haag, stad van vrede en recht! Hier kom jij als innovatieve en creatieve GZ-Psycholoog het best tot jouw recht! – Den Haag

Introductie

Moderne en innovatieve GGZ, dat heeft Nederland nodig. Wil jij als GZ-Psycholoog bijdragen aan een toekomstbestendige GGZ? Lees onze vacature.

Organisatie

Waar ga je werken? De organisatie betreft een zorginstelling voor psychisch welzijn, waar klantvriendelijke en laagdrempelige zorg voor mensen met psychische klachten wordt geboden. Ze geloven in het dagelijks oefenen van nieuw gedrag en de inzet van technologie daarbij. Cliënten kunnen zonder wachttijd aan de slag en krijgen dagelijks online behandeling, aangevuld met een verdiepend gesprek, online of op locatie. Hierbij maken ze gebruik van elkaar als collega’s, van bewezen effectieve interventies en van technologie. De basis voor alle behandelingen is de therapeutische relatie en vertrouwen op de veerkracht en mogelijkheden van de cliënten. Ze ondersteunen jou als GZ-psycholoog in goede, efficiënte praktijkvoering waarbij ze administratietijd hebben geminimaliseerd.

Functie

Over de functie: Het betreft een GGZ-instelling gericht op een toekomstbestendige GGZ. Ze bieden klantvriendelijke en laagdrempelige zorg voor mensen met psychische klachten. Er zijn geen wachttijden, omdat er achter de schermen zo veel mogelijk is geautomatiseerd. Zo hebben zij meer tijd over voor de cliënten (Volwassen, bGGZ en sGGZ). Door te kiezen voor een optimale taakverdeling tussen technologie, psychologen en de cliënt is de zorg snel beschikbaar, effectief en efficiënt. Als GZ-psycholoog krijg jij maximale tijd voor de client, en minimale administratieve last. Je werkt samen met een multidisciplinair en gemotiveerd team in een ‘healing environment’ voor zowel de cliënten als collega’s zelf. Naast het vakmanschap als GZ-psycholoog (met eigen opleidingsbudget), word je ook geïnspireerd door domeinen buiten de psychologie, zoals door filosofie, sport, kunst of nieuwe technologie.

Functie-eisen

Wat neem je mee? Jij bent een enthousiaste en ondernemende GZ-psycholoog die onze oplossingsgerichte en doelgerichte aanpak uit wil dragen. Zowel de therapeutische relatie als de relatie met collega’s staan voor jou voorop, waarin krachten en mogelijkheden centraal staan. Je houdt van het aangaan van de dialoog en je hebt een goed ontwikkeld zorginhoudelijk inzicht. Je bent bekend met evidence based behandelen en vult dit aan met reflectie en creativiteit. Je bent bereid tot ‘practice what you preach’: dit is terug te zien in de toepassing van je interventies en in je houding richting cliënten en collega’s. Naast het vakmanschap als GZ-psycholoog, vind je het leuk om geïnspireerd te worden door domeinen buiten de psychologie, zoals door filosofie, sport, kunst of nieuwe technologie. Als GZ-Psycholoog beschik je over: * Een geldige BIG registratie GZ-Psycholoog; * Kennis van diverse stoornissen zoals stemmings-, angst-, somatoforme-, ADHD, ASS en persoonlijkheidsproblematiek; * Flexibele en verantwoordelijke werkhouding; * Een stressbestendige persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Ze matchen de arbeidsvoorwaarden van de grote GGZ-instellingen: je ontvangt een dienstverband/salaris met pensioenregeling, vakantiegeld, dertiende maand en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. * Je wordt actief betrokken bij de strategische en inhoudelijke koers van de organisatie, bijvoorbeeld het ontwikkelen van webinars, online artikelen en (online) zorgprogramma’s. * Je werkt prettig in een mooie en inspirerende omgeving omdat ze geloven in een healing environment voor zowel cliënt als behandelaar. * Ze bieden bovengemiddeld ruimte voor reflectie, persoonlijke ontwikkeling en opleiding met een persoonlijk opleidingsbudget.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009.

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!