BGGZ Werving en Selectie

BGGZ Werving en Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

betrouwbaar ggz werving en selectiebureau
Op zoek naar een bewezen werving bureau die expertise heeft binnen de BGGZ werving aangezien u al een langere tijd op zoek bent naar een nieuwe aanwinst? Omstreeks 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving die diensten aan en richten wij ons met name op de BGGZ Werving. Aan de hand van de huidige personeelstekorten bij alle BGGZ praktijken blijkt onze expertise binnen de BGGZ zeer relevant. Ons hoofddoel van FBRC GGZ Werving is het bewerkstelligen van aangename en langdurige werkrelaties tussen kandidaat en werkgever. Dit, zodat alle hulpbehoevende cliënten zo snel en professioneel mogelijk geholpen kunnen worden en de innovaties en de ontwikkelingen binnen de BGGZ niet bevriezen. Dit doen wij door een mooie koppeling te maken tussen kandidaat, functie en praktijk, die zich kunnen vinden in dezelfde opvattingen, standaarden en kernwaarden. Ons groeiende netwerk van psychologen helpt ons om de passende kandidaat voor u en uw praktijk te vinden.

BGGZ Werving met psychologische benadering

Wat ons in het bijzonder in het werven en selecteren van kandidaten assisteert zijn onze wervende consultants; ze hebben de opleiding psychologie genoten en ook veel ervaring in de BGGZ werving. Hoe imperatief onze ervaring is komt naar voren bij een studie van het NOA aangezien zeker 72% van het BGGZ personeel er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar die realiseert dit zelf niet; daartegenover staat enkel 8,9% dat graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en jaagt daar ook actief naar. Doordat onze wervende en selecterende consultants hier scherp op letten, zijn ze extra gebrand om deze latente behoefte bij een kandidaat in het vizier te krijgen en dit dan aan hem of haar helder te maken.

BGGZ Personeel Werving zonder onaangename verrassingen

Indien er voor de openstaande vacature een geïnteresseerde kandidaat is en volgens ons ook goed bij uw praktijk past, dan brengen wij de kandidaat, in combinatie met het CV en een motivatiedocument, aan uw praktijk voor. Zijn beide partijen het eens over de kandidaat en wilt u hem of haar uitnodigen voor een eerste gesprek? Dan wordt de kandidaat voor het gesprek nog bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd voor een uitgebreid gesprek met één van onze psychologen en invullen van een carrière waarden assessment met een grote kop koffie. Dan bundelen wij alles tot één overzichtelijk dossier en voegen het volgende toe: het gehele loopbaan traject tot nu toe van de kandidaat en het motivatie document. Uw praktijk komen in de meeste optimale positie om te beslissen of de kandidaat past aan de hand van dit dossier en deze inzichtelijke en transparante manier van werken van FBRC GGZ Werving.