Betrouwbare GGZ Werving

Betrouwbare GGZ Werving volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Betrouwbare GGZ Werving

Vanaf 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving de Betrouwbare GGZ Werving aan. Als bureau willen wij met FBRC GGZ Werving de meeste plezierige en duurzaamste professionele relaties tussen kandidaat en werkgever waar maken. Wij koppelen, door middel van ons netwerk van deskundigen, tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Onze expertise binnen de GGZ sector is uitermate belangrijk door de huidige personeelstekorten bij de GGZ organisaties.

Betrouwbare GGZ Werving met psychologische expertise

Het NOA heeft ook nog eens het belang van ons bureau onderstreept met hun onderzoek waaruit bleek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; hier staat een relatief kleine 8,9% dat graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt. Onze recruitment consultants richten zich door hun afgeronde studie psychologie vooral op de verborgen behoefte, het is overduidelijk wanneer ze die behoefte bij een kandidaat constateren en dan willen ze die behoefte aan hem of haar duidelijk maken.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien we voor de openstaande functie een geïnteresseerde hebben, dan nodigen wij hem of haar, samen met het CV en motivatiedocument, bij uw organisatie uit. Zijn we het met elkaar eens en wilt u de geïnteresseerde uitnodigen voor een tweegesprek? Dan wordt de geïnteresseerde nog voor het gesprek met uw organisatie bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een face-to-face gesprek met één van onze recruitment consultants. Wij doen dit allemaal samen tot één dossier ook met: het complete loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document. Uw bedrijf komt in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving.