Betrouwbare GGZ Werving & Selectie

Betrouwbare GGZ Werving & Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Betrouwbare GGZ Werving & Selectie

Sinds 2010 bieden wij, FBRC GGZ Werving, Betrouwbare GGZ Werving & Selectie aan. Ons doel als bureau is dat wij aangename en duurzame professionele relaties tussen kandidaat en werkgever waar maken. Middels ons netwerk van psychologische deskundigen koppelen wij kandidaat met uitdaging en praktijk. Om een goede werkrelatie te realiseren is niets belangrijker dan het feit dat kandidaat en praktijk zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Onze werkervaring binnen de GGZ sector is ontzettend belangrijk gebleken door de huidige personeelstekorten bij de GGZ praktijken.

Betrouwbare GGZ Werving & Selectie met psychologische expertise

Daarnaast heeft het NOA ook nog eens het belang van ons bureau onderstreept met een recent onderzoek. Het bleek uit dit onderzoek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van functie te veranderen, alleen dit realiseren ze zelf nog niet; hier staat maar een kleine 8,9% tegenover dat wel graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt. Onze recruitment consultants richten zich door deze informatie en hun afgeronde studie psychologie met name op deze verborgen behoefte, wanneer ze die behoefte bij een kandidaat constateren dan maken ze die behoefte aan hem of haar duidelijk.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Wanneer we voor de openstaande functie een geïnteresseerde kandidaat hebben, dan nodigen wij hem of haar bij uw praktijk uit, samen met diens CV en een motivatiedocument. Wilt u de geïnteresseerde kandidaat uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de geïnteresseerde kandidaat nog voor het sollicitatiegesprek met uw praktijk bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een face-to-face moment met één van onze psychologen. Wij maken van dit alles één dossier ook in combinatie met het complete loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde kandidaat en het motivatie document. Uw praktijk komt in de beste positie om te achterhalen of de kandidaat past aan de hand van het dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken.