Betrouwbare GGZ Werving en Selectie

Betrouwbare GGZ Werving en Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Betrouwbare GGZ Werving en Selectie

Sinds 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving Betrouwbare GGZ Werving en Selectie aan. Ons doel als bureau is dat wij de meest aangename en duurzaamste professionele relaties tussen kandidaat en werkgever waar maken. Door middel van ons netwerk van psychologische deskundigen koppelen wij kandidaat met uitdaging en praktijk. Om een goede werkrelatie te realiseren is het belangrijk dat kandidaat en praktijk zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Onze ervaring binnen de GGZ sector is ontzettend belangrijk door de huidige personeelstekorten bij de GGZ praktijken.

Betrouwbare GGZ Werving en Selectie met psychologische expertise

Het NOA heeft daarnaast ook nog eens het belang van ons bureau onderstreept met een recent onderzoek. Hieruit bleek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van functie te veranderen, alleen dit realiseren ze zelf nog niet; hier staat een relatief kleine 8,9% tegenover dat graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt. Onze recruitment consultants richten zich door deze informatie en hun afgeronde studie psychologie op de verborgen behoefte, wanneer ze die behoefte bij een kandidaat constateren dan willen ze die behoefte aan hem of haar duidelijk maken.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Wanneer we voor de openstaande functie een geïnteresseerde kandidaat hebben, dan nodigen wij hem of haar bij uw organisatie uit, samen met het CV en motivatiedocument. Wilt u de geïnteresseerde kandidaat uitnodigen voor een tweegesprek? Dan wordt de geïnteresseerde kandidaat nog voor het gesprek met uw organisatie bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een face-to-face moment met één van onze recruitment consultants. Wij maken van dit alles één dossier ook met: het complete loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde kandidaat en het motivatie document. Uw bedrijf komt in de beste positie om te achterhalen of de kandidaat past aan de hand van het dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving.