Betrouwbaar GGZ Werving en Selectie Bureau

Betrouwbaar GGZ Werving en Selectie Bureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

betrouwbaar ggz werving en selectiebureau

Sinds 2010 zijn wij, FBRC GGZ Werving, een ervaren en Betrouwbaar GGZ Werving en Selectiebureau. Onze ervaring binnen de GGZ sector is ontzettend belangrijk door de personeelstekorten die op dit moment plaats vinden bij de GGZ praktijken. Ons doel als bureau is dat wij goede en professionele werkrelaties tussen kandidaat en werkgever waar maken. Middels ons netwerk van psychologische experts matchen wij kandidaat met uitdaging. Er is niets belangrijker bij het realiseren van een goede werkrelatie dan het feit dat kandidaat en praktijk zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden.

Betrouwbaar GGZ Werving en Selectiebureau met psychologische expertise

Met een recent onderzoek van het NOA heeft ook nog eens het belang van ons bureau onderstreept. Er kwam uit dit onderzoek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van functie te veranderen, alleen dit realiseren ze zelf nog niet; er staat maar een kleine 8,9% van de GGZ sector tegenover dat wel graag aan een nieuwe uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt. Onze recruitment consultants richten zich met deze informatie en hun afgeronde studie psychologie vooral op deze verborgen behoefte, mits ze die behoefte bij een kandidaat constateren dan maken ze die behoefte aan hem of haar duidelijk en pakken ze door.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien we voor de openstaande functie een geïnteresseerde kandidaat hebben, dan nodigen wij hem of haar bij uw praktijk uit, samen met diens CV en een motivatiedocument. Wilt u de geïnteresseerde kandidaat inviteren voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de geïnteresseerde kandidaat voor het sollicitatiegesprek met uw praktijk bij FBRC GGZ Werving uitgenodigd voor een face-to-face moment met één van onze psychologen. Wij maken van dit alles één dossier ook in combinatie met het complete loopbaan traject van de geïnteresseerde kandidaat en het motivatie document. Uw praktijk komt in de zeer sterke positie om te achterhalen of de kandidaat past aan de hand van het dossier en onze inzichtelijke manier van werken.