Beste Werving & Selectiebureau in de GGZ Sector

Beste Werving & Selectiebureau in de GGZ Sector volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Beste Werving & Selectiebureau in de GGZ Sector

Sedert 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving de Beste Werving en Selectie in de GGZ aan. Wij streven met FBRC GGZ Werving naar het bouwen van de beste en duurzaamste professionele relaties tussen kandidaat en werkgever. Dit doen wij door een koppeling te construeren middels ons netwerk van deskundigen tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Door de personeelstekorten bij de meeste GGZ praktijken is onze jarenlange expertise binnen de GGZ sector uitermate belangrijk.

Beste Werving en Selectie Bureau GGZ Sector met psychologische expertise

Het NOA heeft ons belang nog onderstreept middels hun onderzoek waaruit bleek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; hier staat een relatief kleine 8,9% dat graag aan een andere uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt. Onze recruitment consultants letten dankzij hun afgeronde studie psychologie op de verborgen behoefte, het is duidelijk voor ze wanneer ze die behoefte bij een kandidaat in het zien en willen ze die behoefte aan hem of haar duidelijk maken.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Wanneer we voor de beschikbare uitdaging een geïnteresseerde hebben en volgens onze recruitment consultants bij uw GGZ organisatie past, dan nodigen wij hem of haar bij uw praktijk uit, samen met diens CV en motivatiedocument. Zitten we op één lijn en wilt u de kandidaat uitnodigen voor een gesprek? Dan wordt de kandidaat voor het gesprek met uw organisatie bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een tweegesprek met onze recruitment consultants en ook het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Uw praktijk komt in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving. Wij doen na dit alles, alles samen tot één dossier samen met: het volledige loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document.