Beste Werving GGZ

Beste Werving GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“BesteFBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Beste Werving GGZ. Vanaf 2010 zijn wij als geen ander aan de slag gegaan met het werven van duurzame werkrelaties voor GGZ organisatie en kandidaat binnen de GGZ en specialistische GGZ, door sterke overeenkomsten te maken tussen beide partijen en functie. Wij differentiëren ons ten opzichte van andere bureau’s door uitsluitend te werven met psychologen wat tot succes heeft geleid binnen de GGZ.

De Beste Werving GGZ zonder verrassingen

Het is eerst belangrijk te benadrukken dat wij een complete werkstijl hanteren. De behoeftes van de betrokken partijen worden verwerkt door middel van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. De kandidaat wordt bij u geïntroduceerd en de documenten helpen hierbij. Wanneer u wilt continueren met de kandidaat dan gaan we door met een face-to-face diepte interview waarbij een carrière assessment wordt afgenomen. Hier wordt het werkverleden van de kandidaat besproken. Dan construeren wij een overzicht van de arbeidsvoorwaarden en maken een referentiecheck. De informatie ontvangt u van ons zodat u tijdens het sollicitatietraject niet voor verrassingen komt te staan.

Werving met psychologische vaardigheden

Dan onze afkomst en motivatie die zich vertaalt naar het zien van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. De studie van NOA is van belang want 72% van de werkzoekenden is latent en maakt dit zelf niet duidelijk. Integendeel, 8,9% van het werkzoekende GGZ personeel maakt dit wel openbaar. Wij onderscheiden ons doordat we de latentie volledig begrijpen en voelen daarnaast aan wat kandidaat én werkgever samen willen bereiken binnen het wervingstraject.

Specialistisch in de Beste Werving GGZ

Dankzij de specialisatie, werkhouding, benadering en inspanningen van ons bedrijf zijn wij de gewenste uitzondering binnen de GGZ Werving en hebben we een actief en ontwikkeld professioneel netwerk van experts binnen de GGZ. Voor het maken van goede afspraken tussen personeel en werkgever, helpt onze psychologische opleiding. Onze toevoeging voor uw bedrijf: duurzame werkrelaties en kwaliteit voor de betrokken partijen binnen het recruitingsproces.

Voor een goede match tussen kandidaat en organisatie en voor een duurzame werkverhouding is het relevant dat kandidaat en organisatie goed overeenkomen. We werken daarom enkel met onze methode van FBRC GGZ Werving: GGZ Recruitment. De werkwijze bestaat uit de volgende richtlijnen die elkaar opvolgen. We vellen een oordeel over de kandidaat en verbinden die met de gewenste functie. Dan spreken we af met u en stellen we de kandidaat voor.