Beste Werving en Selectie in de GGZ sector

Beste Werving en Selectie in de GGZ sector volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

betrouwbaar ggz werving en selectiebureau

Sinds 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving de Beste Werving en Selectie in de GGZ Sector aan. Onze doelstelling met FBRC GGZ Werving is het maken van de beste en duurzaamste professionele relaties tussen kandidaat en werkgever. Dit doen wij door een match te construeren middels ons netwerk van psychologen tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Door de personeelstekorten bij de meeste GGZ praktijken is onze ervaring binnen de GGZ sector uitermate belangrijk gebleken.

Beste Werving en Selectie in de GGZ Sector met psychologische expertise

Wat voor onze recruitment consultants spreekt bij het het werven en selecteren van kandidaten: ze hebben ervaring binnen de GGZ sector en ook de studie psychologie afgerond. Door onze recruitment consultants die voornamelijk letten op de verborgen behoefte, is het duidelijk wanneer ze die behoefte bij een kandidaat in het vizier krijgen en willen ze die behoefte aan hem of haar duidelijk maken. Het NOA heeft ons belang nog onderstreept middels hun onderzoek waaruit bleek dat zeker 72% van de GGZ medewerkers er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; daartegenover staat een relatief kleine 8,9% dat graag aan een andere uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt.

GGZ Sector Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien voor de beschikbare uitdaging een geïnteresseerde verschijnt en volgens onze recruitment consultants bij uw GGZ organisatie past, dan nodigen wij hem of haar bij uw organisatie uit, samen met diens CV en motivatiedocument. Zitten we op één lijn en wilt u de kandidaat uitnodigen voor een gesprek? Dan wordt de kandidaat voor het gesprek met uw organisatie bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een tweegesprek met onze recruitment consultants en ook het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Wij doen na dit alles, alles samen tot één dossier samen met: het volledige loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document. Uw praktijk komt in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving.