Beste Werving en Selectie Bureau GGZ Sector

Beste Werving en Selectie Bureau GGZ Sector volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

betrouwbaar ggz werving en selectiebureau

Anno 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving de Beste Werving en Selectie in de GGZ aan. Ons doel met FBRC GGZ Werving is het bouwen van de beste en duurzaamste professionele relaties tussen kandidaat en werkgever. Dit doen wij door een match te construeren middels ons netwerk van psychologen tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Door de personeelstekorten bij de meeste GGZ praktijken is onze ervaring binnen de GGZ sector uitermate belangrijk.

Beste Werving en Selectie in de GGZ met psychologische expertise

Voor onze recruitment consultants spreekt hun werving binnen de GGZ bij het werven van kandidaten, daarbij hebben ze ook de studie psychologie afgerond. Door onze recruitment consultants die letten op de verborgen behoefte, is het duidelijk wanneer ze die behoefte bij een kandidaat in het vizier krijgen en willen ze die behoefte aan hem of haar duidelijk maken. Het NOA heeft ons belang nog onderstreept middels hun onderzoek waaruit bleek dat zeker 72% van de GGZ sector er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; hier staat een relatief kleine 8,9% dat graag aan een andere uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt.

GGZ Recruitment zonder onaangename verrassingen

Uw praktijk komt in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving. Indien voor de beschikbare uitdaging een geïnteresseerde verschijnt en volgens onze recruitment consultants bij uw GGZ organisatie past, dan nodigen wij hem of haar bij uw organisatie uit, samen met diens CV en motivatiedocument. Zitten we op één lijn en wilt u de kandidaat uitnodigen voor een gesprek? Dan wordt de kandidaat voor het gesprek met uw organisatie bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een tweegesprek met onze recruitment consultants en ook het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Wij doen na dit alles, alles samen tot één dossier samen met: het volledige loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document.