Beste GGZ Werving & Selectiebureau

Beste GGZ Werving & Selectiebureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Beste
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd als Beste GGZ Werving & Selectiebureau. Wij zijn sinds onze oprichting in 2010 actief als recruitingbureau binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg. Dit doen we door tussen GGZ instanties en kandidaten kwalitatief dichter bij elkaar te brengen. We verschillen op een positieve manier ten opzichte van andere bureau’s door te werven met psychologen wat geleid heeft tot succes binnen de GGZ.

Gespecialiseerd tot het Beste GGZ Werving & Selectiebureau

Door onze expertise, ervaring, werkstijl en werkinstelling onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en hebben we een enthousiast team opgebouwd. Hierdoor hebben we een professioneel en uitdijend netwerk van professionals opgebouwd binnen de GGZ. Wij kunnen GGZ bedrijven daarom het volgende bieden: duurzame werkrelaties en een prettige samenwerking voor de betrokken partijen tijdens het wervingsproces. Dit realiseren wij met transparante communicatie en goede afspraken maken tussen kandidaat en organisatie. Onze psychologische opleiding is de kern voor dit succes.

Daarnaast is het voor een duurzame werkrelatie tussen kandidaat en organisatie heel belangrijk dat de wensen van beide partijen overeen komen. Wij werken daarom met de methode van FBRC GGZ Werving: GGZ Recruitment. Deze methode betreft een diverse werkstijl die wij altijd hanteren. Hieronder valt het kritisch beoordelen van de kandidaat en het daarop koppelen aan de juiste vacature.

Beste GGZ Werving & Selectiebureau zonder verrassingen

Het is belangrijk om te benadrukken dat wij een effectieve werkstijl aanhouden. Er wordt rekening gehouden met de verwachtingen en wensen van de kandidaat door het gebruik van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. De kandidaat wordt bij de organisatie voorgesteld en de documenten assisteren hierbij. Wanneer beide partijen toe zijn aan een ontmoeting dan gaan wij door met een face-to-face diepte gesprek en een carrière assessment. Hier wordt het werkverleden, arbeidsvoorwaarden en referentiecheck van de kandidaat besproken. Deze informatie ontvangt u zodat u tijdens het sollicitatietraject niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Werving met psychologische vaardigheden

Waar onze psychologische afkomst en professionele drijfveer relevant is, is bij het zien van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. Wij onderscheiden ons doordat we de verborgen behoefte zien en zichtbaar maken. Hoe belangrijk dit is kunnen we zien aan de hand van het onderzoek van NOA dat de behoefte onder werkzoekenden voor 72% latent is. Daartegenover zijn maar 8,9% van de werkzoekenden overt zoekende.