Beste GGZ Werving en Selectie Bureau

Beste GGZ Werving en Selectie Bureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Beste
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd als Beste GGZ Werving en Selectie Bureau. Sinds onze oprichting in 2010 zijn wij werkzaam binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg door het rekruteren van hechte werkrelaties, door overeenkomsten te sluiten tussen GGZ organisatie en kandidaat. We zijn positief afwijkend van andere bureau’s door uitsluitend te rekruteren met psychologen wat tot succes heeft geleid binnen de GGZ.

Beste GGZ Werving en Selectie Bureau zonder verrassingen

Allereerst is het important om te benadrukken dat wij een plenaire werkstijl gebruiken. De wensen van de kandidaat in kwestie worden meegenomen door middel van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. De kandidaat wordt bij uw bedrijf voorgesteld en de documenten assisteren hierbij. Wanneer u wilt doorgaan met de beoogde kandidaat dan gaan we door met een face-to-face diepte interview en een carrière assessment. Hiermee wordt het werkverleden, arbeidsvoorwaarden en referentiecheck van de kandidaat gedocumenteerd. Deze solide informatie ontvangt u zodat u tijdens het sollicitatietraject niet voor verrassingen komt te staan.

Werving met psychologische vaardigheden

Dan onze afkomst en motivatie die zich vertaalt naar het zien van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. Wij onderscheiden ons doordat we de verborgen behoefte onthullen en voelen daarnaast aan wat kandidaat én u samen willen bereiken binnen het rekruteringstraject. De studie van NOA is hier van belang, namelijk: ze vonden dat 72% van de werkzoekenden latent is en maakt dit dus niet duidelijk. Daartegenover, 8,9% van het werkzoekende GGZ personeel maakt de behoefte voor een baan wel openbaar.

Gespecialiseerd tot het Beste GGZ Werving en Selectie Bureau

Door onze kunde, werkhouding, benaderingswijze en inzet van ons bedrijf onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en hebben we een enthousiast en uitdijend professioneel netwerk van professionals binnen de GGZ. Onze verrijking voor uw bedrijf: duurzame werkrelaties en kwaliteit voor de betrokken partijen binnen het recruitingsproces. Voor het maken van deze aanwinst helpen wij met afspraken maken tussen personeel en werkgever. Onze psychologische opleiding assisteert hierbij.

Afsluitend is het voor een gewenste duurzame werkrelatie tussen kandidaat en organisatie relevant dat kandidaat en organisatie goed overeenkomen. Wij werken daarom met onze methode van FBRC GGZ Werving: GGZ Recruitment. De methode bestaat uit en diverse werkstijl die wij hanteren. Hieronder valt het beoordelen van de gewenste vacature en de kandidaat en het maken van een oordeel. Dan wordt u door ons gebeld of bericht en stellen we de kandidaat voor.