Beste GGZ Recruitment

Beste GGZ Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“BesteFBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Beste GGZ Recruitment. Wij vinden dat het een kwalitatieve samenkomst moet zijn met een prettig vervolg, dit doe je door samen een prettige mogelijk band op te bouwen. Wij gaan sinds 2010 verder dan de meeste werving & selectie bureaus binnen de Gezondheidszorg en specialistische Gezondheidszorg houden zich bezig met het koppelen van de geschikte kandidaat aan een functie door enkel te kijken naar de functievereisten en de vaardigheden van de kandidaat. Als we constateren dat de kandidaat de functie zou kunnen vervullen, analyseren we ook of de kandidaat wel matcht bij de organisatie.

Voor de subjectieve match, of iemand past binnen het bedrijf, hebben we afgestudeerde psychologen in dienst die een goede inschatting kunnen maken.Wij bestaan voor de objectieve, kwalitatieve match en hebben als bedrijf bijna 10 jaar gespecialiseerde ervaring in GGZ werving. We hebben allerlei vacatures ingevuld, van basis-psycholoog tot psychiater, dus we weten wat er nodig is voor een bepaalde functie.

Gespecialiseerd tot Beste GGZ Recruitment

Wij hebben dankzij onze expertise, ervaring, werkstijl en bedrevenheid een omvangrijk netwerk van experts opgebouwd dat dagelijks groeit. De ideale werknemer is in dit netwerk sowieso te vinden. Hiermee onderscheiden wij ons binnen de GGZ Werving en daarnaast hebben we een enthousiast team opgebouwd.

Werving met psychologische vaardigheden

Wij onderscheiden ons namelijk doordat we de verborgen behoefte herkennen en daarnaast doen inzien dat een andere baan voordelig voor ze is. Waar onze psychologische achtergrond relevant is, is bij het opmerken van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. Hoe significant dit is kunnen we zien aan de hand van het onderzoek van NOA waar maar 8,9% van de werkzoekenden daadwerkelijk zoekende zijn. Daartegenover staat de groep van werkzoekenden die hun behoefte verborgen houden, dat percentage is rond de 72%.

Beste GGZ Recruitment zonder verrassingen

U gaat voorbereid het gesprek aan en u kunt direct het diepe in gaan met de kandidaat. Bij interesse van de kant van de kandidaat dan stellen wij hem aan u voor aan de hand van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Hiermee hebben we een eerste indruk geconstrueerd. Als de kandidaat door u voor een eerste gesprek wordt uitgenodigd dan nemen wij eerst een persoonlijk diepte gesprek en een carrière assessment af. Hier wordt onder andere het werkverleden en arbeidsvoorwaarden besproken.