Basispsycholoog Vacatures

Basispsycholoog Vacatures volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Basispsycholoog

Bent u Basispsycholoog en zoekende naar consultatie over nieuwe mogelijkheden en ontwikkeling binnen uw loopbaantraject? Nieuwsgierig naar een ander vooruitzicht voor uw loopbaan als Basispsycholoog, zoals binnen de opleidingsmogelijkheden, een andere groep cliënten, een andere specialisme of nieuwe behandelingsmethodes? Vanaf 2010 vragen wij Basispsychologen zoals u om met ons in contact te komen en met onze expert Recruitment Consultants diverse mogelijkheden te bespreken. Zij hebben de studie psychologie genoten en hebben daarom veel aansluiting, verwantschap en expertise binnen de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Met onze Basispsycholoog Vacatures en andere GGZ specialisten, het opsturen van een verzoek om in uw eigen tijd de toekomstmogelijkheden van een vacature te onderzoeken of op eigen initiatief met ons contact op te nemen met eventuele vragen kunt u met ons in contact komen. Wanneer u dan in contact komt met onze Recruitment Consultants kijkt u gezamenlijk naar uw ambities en verlangens als Basispsycholoog. We determineren samen aan de hand van uw functieprofiel of die matcht bij de vacature voor Basispsycholoog, de betreffende vestiging en organisatie. Wanneer de bijbehorende vestiging of organisatie niet helemaal de goede match is, dan is het mogelijk dat we de informatie, met uw instemming, voor een later moment bewaren en dat we u op de hoogte brengen als er een beter passende vestiging of organisatie voor u binnen komt.

Hoe gaan wij te werk

Wij maken met u kennis middels een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Daarvoor hebben wij u dan verzocht om een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument in te vullen. Door deze ingevulde documenten als leidraad te gebruiken kijken we of u als Basispsycholoog past bij één van onze opdrachtgevers. Van alle eerder vergaarde informatie wordt dan een overzichtelijk dossier geconstrueerd, die met uw akkoord wordt verzonden naar uw gewilde organisatie. Door deze transparante werkstijl te hanteren kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie Basispsycholoog direct met de organisatie over de belangrijke onderwerpen hebben. Uit onze ervaring blijkt dat deze procedure tot mooie resultaten, veel openbaringen en inzichten leidt voor beide partijen. In uw speurtocht naar een nieuwe functie als Basispsycholoog staan wij gereed om u met het traject te assisteren en begeleiden.