Basispsycholoog Recruitment

Basispsycholoog Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Basispsycholoog

Heeft u moeite met het vullen van uw openstaande functies binnen de GGZ en dus op zoek naar een gespecialiseerd en kundig wervingsbureau? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter Basispsychologen. Voornamelijk door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het werven van Basispsychologen uiterst relevant. Ons belangrijkste doel is er voor zorgen dat er duurzame werkrelaties worden gemaakt tussen werknemer en werkgever zodat alle cliënten hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de Basispsycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw praktijk. Ons groeiende GGZ netwerk kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende Basispsycholoog voor u vinden en bovendien helpt het extra dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

GGZ Werving en selectie met psychologische benadering

Onze ondernemende recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische studie voor het grootste deel de reden voor ons jarenlange bloei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en rekruteren van Psychologen. Dankzij de studie van het NOA zien we hoe belangrijk het is aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat ruim 72% die eigenlijk klaar is om van bedrijf te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen attent op zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een Basispsycholoog te zien en dat ook bij hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment Basispsycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de basispsycholoog duidelijke interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de basispsycholoog aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de basispsycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de basispsycholoog daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de basispsycholoog omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de basispsycholoog zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te determineren of de basispsycholoog bij uw praktijk past.